Τσιόδρας: Τα παιδιά ξέρουν να συγχωρούν με θεϊκή απλότητα - Το μήνυμα του μικρού Νίκου

Ελλάδα
Τσιόδρας: Τα παιδιά ξέρουν να συγχωρούν με θεϊκή απλότητα - Το μήνυμα του μικρού Νίκου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εμπειρία του εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας στο Άγιο Όρος

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας  κατά την ημερησία ενημέρωση του, έκανε ειδική αναφορά στα παιδιά και στην πίστη που έχουν σε σχέση με τους ενήλικες.

Συγκεκριμένα, μίλησε για ένα γράμμα που έλαβε από ένα μικρό παιδί, τον Νίκο και το οποίο τον συγκίνησε, κατά την καθημερινή ενημέρωση των συντακτών για τον κορωνοϊό.

«Παίρνω το παράδειγμά μου από τα μικρά παιδιά που υπομένουν μαζί μας. Ο Νίκος μου έγραψε πως θα με συγχωρήσει ακόμα και αν πάνε στραβά τα πράγματα» συνέχισε ο κ. Τσιόδρας κάνοντας μνεία στην παιδική αθωότητα.

«Τα παιδιά ξέρουν να συγχωρούν με θεϊκή απλότητα. Παίρνω το παράδειγμα μου από τα μικρά παιδιά που έχουν πολύ μεγάλη πίστη σε σχέση με εμάς».

Παράλληλα, αναφερόμενος στο Πάσχα ο κ. Τσιόδρας είπε πως αυτές οι ημέρες έχουν έναν βαθύτατο θρησκευτικό χαρακτήρα.

«Όταν πριν από 30 χρόνια σαν φοιτητής είχα επισκεφτεί το Άγιο Όρος για να δω μια ακραία μορφή ζωής, μου είχαν μείνει τα λόγια ενός μοναχού: Η αρετή του ανθρώπου δεν είναι πλυμένα ρούχα που τα κρεμάς στο μπαλκόνι, είναι εσωτερικό βίωμα» σημείωσε.

«Πρέπει να ευχαριστήσουμε εκκλησία και πιστούς που ακολουθούν τις υποδείξεις για να προστατευθεί η προσπάθεια που άξιζε τον κόπο» ανέφερε ο κ. Τσιόδρας.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας  σήμερα αρκέστηκε να πει ευχαριστώ και να μιλήσει μέσα από την καρδιά του, ευχόμενος καλή ανάσταση στους Έλληνες.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News