Ασπρόπυργος: Πού στρέφονται οι έρευνες για τη δολοφονία οδηγού νταλίκας

Ελλάδα
Ασπρόπυργος: Πού στρέφονται οι έρευνες για τη δολοφονία οδηγού νταλίκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο άνδρας πιθανότατα τραυματίστηκε θανάσιμα από μεγάλο μαχαίρι

Στην εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας οδηγού νταλίκας στον Ασπρόπυργο, η σορός του οποίου εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το θύμα είναι αλλοδαπός (πιθανότατα τουρκικής καταγωγής), ηλικίας περίπου 40-50 ετών, ενώ η νταλίκα φέρει τουρκικές πινακίδες. Να σημειώσουμε ότι ενώ το αρχικό σενάριο ήταν πως ο θάνατος προήλθε από τραύμα πυροβόλου όπλου στο στήθος, πλέον η πιθανότερη εκδοχή είναι ο οδηγός να δολοφονήθηκε με αιχμηρό αντικείμενο (πιθανότατα κάποιο μεγάλο μαχαίρι).

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, οι οποίοι εξέτασαν εξονυχιστικά τόσο την καμπίνα, όσο και τους χώρους γύρω από τη νταλίκα.

Μέχρι στιγμής το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι αυτό της ληστείας, με τον οδηγό να αιφνιδιάζεται την ώρα που είχε σταματήσει είτε για να ξεκουραστεί είτε για να κοιμηθεί λίγη ώρα. Άλλωστε, στο συγκεκριμένο σημείο είναι χώρος που συχνά - πυκνά οδηγοί φορτηγών πέφτουν θύματα ληστείας.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το σημείο της δολοφονίας είναι «τυφλό», δεν το βλέπουν δηλαδή κάμερες ασφαλείας, γεγονός που πιθανότατα ήταν γνωστό στον δράστη που σχεδίασε την επίθεση. Αίσθηση προκαλεί πάντως ο τρόπος με τον οποίο ο δράστης δολοφόνησε το θύμα, καθώς τον επέλεξε να τον τραυματίσει σε σημείο του σώματος (στο στήθος) όπου κάθε βαθύ τραύμα είναι θανατηφόρο.

Οι αστυνομικοί αναζητούν πλέον δακτυλικά αποτυπώματα, γενετικό υλικό αλλά και κάμερες ασφαλείας της περιοχής για να εντοπίσουν το δράστη είτε κατά την προσέγγιση του θύματος είτε κατά τη φυγή του από το παρκινγκ.

Πηγή: ethnos.gr

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News