Ελλάδα

Ο Κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε φορώντας μάσκα το «Σωτηρία»

Συνοδευόμενος από τον υπουργό Υγείας

Το Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος «Η Σωτηρία» επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος σύμφωνα με το ΑΠΕ- ΜΠΕ από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια. O πρωθυπουργός φορώντας μάσκα συζήτησε με τους γιατρούς.

Το «Σωτηρία» αποτελεί νοσοκομείο αναφοράς για ασθενείς με κορωνοϊό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέδωσε ένα φορτηγό με προστατευτικό υγειονομικό υλικό στους εργαζόμενους στο νοσοκομείο Σωτηρία, από δωρεά της ΔΕΗ. Μάλιστα απευθυνόμενος στον διοικητή της 1ης υγειονομικής περιφέρειας Παναγιώτη Στάθη είπε πως «είστε στην πρώτη γραμμή της μάχης και ανταποκρίνεστε με επάρκεια. Χρέος μας να εξασφαλίζουμε ότι έχετε όλα τα μέσα που χρειάζεστε για να κάνετε σωστά τη δουλειά σας».

«Είστε στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού»

«Ανταποκριθήκατε με απόλυτη επάρκεια και το δικό μας χρέος είναι να εξασφαλίζουμε ότι έχετε όλα τα μέσα για να μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας απρόσκοπτα με τον επαγγελματισμό που σας διακρίνει», ανέφερε ο πρωθυπουργός σύμφωνα με το iefimerida.gr.

Απευθυνόμενος στον κύριο Στάθη είπε «στο πρόσωπό σας θα ήθελα να χαιρετίσω και να ευχαριστήσω τους ήρωες πίσω από τις μάσκες. Μπορεί να μην βλέπουμε τα πρόσωπά σας αυτές τις ημέρες, αλλά μπορούμε να διακρίνουμε το χαμόγελό σας και την ικανοποίησή σας όταν καταφέρνετε να σώζετε ανθρώπινες ζωές. Το κάνετε κάθε μέρα στη δουλειά που έχετε επιλέξει. Το κάνετε σε υπερθετικό βαθμό τώρα που αντιμετωπίζουμε σε αυτή την πολύ μεγάλη κρίση. Είμαι σίγουρος ότι ενωμένοι θα την ξεπεράσουμε».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια