Αλέξης Αλεξίου: Νοσηλεύτηκε με κορωνοϊό, πνευμονία και γρίπη και βγήκε νικητής!

Ελλάδα
Αλέξης Αλεξίου: Νοσηλεύτηκε με κορωνοϊό, πνευμονία και γρίπη και βγήκε νικητής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από 17 ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο σπίτι του!

Μετά από 17 ημέρες νοσηλείας στο «Θριάσιο» Ελευσίνας, ο Αλέξης Αλεξίου, που είχε προσβληθεί ταυτόχρονα με κορωνοϊό, πνευμονία και γρίπη, κατάφερε να βγει νικητής.

Ο μουσικός παραγωγός στην αρχή της νοσηλείας του με ανάρτησή του ζητούσε απ’ όλους να μείνουν στο σπίτι τους για να μη βιώσουν κι εκείνοι μια επώδυνη περιπέτεια υγείας, όπως και ο ίδιος, ενώ έκανε αναφορά σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό. 

Σήμερα πάλι με νέα του ανάρτηση, γνωστοποιεί στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ότι μετά από 24 ημέρες ασθενείς και 17 ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο, επέστρεψε στο σπίτι του.

Δείτε αναλυτικά η ανάρτησή του στο Facebook:

«Μαζί νικήσαμε! Μπορεί να έδωσα τη μάχη της ζωής μου με τα πιο ύπουλα τέρατα (θυμίζω γρίπη Β, σοβαρή πνευμονία και covid19 ταυτόχρονα!!!) όμως η μάχη δεν θα είχε κερδηθεί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των γιατρών, των ηρωίδων νοσοκόμων - τραπεζοκόμων - καθαριστριών του Θριάσιου Ελευσίνας.

Πάντα με χαμόγελο, αγάπη και περισσή φροντίδα με πενιχρούς μισθούς! Χωρίς την αγάπη, τις χιλιάδες ευχές γνωστών και αγνώστων, το κουράγιο των δικών μου ανθρώπων δεν θα είχε κερδηθεί αυτή η μάχη των μαχών. Ο άνθρωπος έχει τεράστια δύναμη μέσα του, έτσι διαιωνίστηκε. Όμως κάποιοι απελπίζονται.

Ένα παλικάρι δίπλα μου πήγε να πηδήξει και τον έσωσαν οι ηρωίδες νοσοκόμες! Διαπραγματεύτηκα σκληρά με τον εχθρό και από σήμερα μετά από συνολικά 24 μέρες ασθενής και 17 μέρες νοσηλείας είμαι σπίτι!

Ο διευθυντής της πνευμολογικής κλινικής είπε κατά λέξη: «Ο Αλεξίου έπεσε από την Ακρόπολη έκανε 5 τούμπες και σηκώθηκε όρθιος!» Αυτό θέλω να πω σε όσους νοσηλεύονται και τους οικείους τους: ΚΟΥΡΑΓΙΟ θα δείτε και εσείς το φως σύντομα! ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (αν κάπνιζα ίσως δεν θα ζούσα τώρα με 3πλο χτύπημα) και οπωσδήποτε ΕΜΒΟΛΙΟ γρίπης! Αυτά για τώρα. Θα επανέλθω με υλικό πολύ δυνατό! Δεν είναι ακόμη η ώρα…».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News