Στ. Πέτσας: Έχουν αποδώσει τα μέτρα - «Φέτος θα κάτσουμε το Πάσχα στο σπίτι»

Ελλάδα
Στ. Πέτσας: Έχουν αποδώσει τα μέτρα - «Φέτος θα κάτσουμε το Πάσχα στο σπίτι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα. Όπως επισήμανε "Έχουν αποδώσει τα μέτρα που έχουμε πάρει" . Όπως τόνισε ακόμη δεν εξετάζεται η μείωση μισθών στο δημόσιο. 

"Πάσχα στο σπίτι"

Μεταξύ άλλων ο κ.Πέτσας τόνισε πως «φέτος δεν θα κάνουμε Πάσχα στα χωριά και στις Εκκλησίες, ούτε θα σουβλίσουμε το παραδοσιακό αρνί στις αυλές. Φέτος θα κάτσουμε σπίτι. Έχουμε χρόνια να γιορτάσουμε».

Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι στις 870 έχουν φτάσει, πλέον, οι κλίνες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στην χώρα μας. Όπως είπε ο κ. Πέτσας, οι 815 κλίνες της περασμένης εβδομάδα αυξήθηκαν σε 870, δηλαδή, 54% περισσότερες από τις 565 πριν την κρίση.

Παράλληλα,ο κ. Πέτσας ανακοίνωσε ότι οι εγκρίσεις για πρόσληψη ιατρικού και λοιπού επικουρικού προσωπικού έχουν φτάσει, πλέον, τις 4.200, εκ των οποίων περίπου 2.000 έχουν αναλάβει ήδη υπηρεσία, ενώ οι υπόλοιποι, όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, θα αναλάβουν τις επόμενες ημέρες.

Ο κ. Πέτσας σημείωσε ότι μετά την διακοπή των πτήσεων προς και από χώρες υψηλού κινδύνου, δεν θα γίνει γενικός επαναπατρισμός Ελλήνων.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News