Ελλάδα

Μητσοτάκης σε βουλευτές ΝΔ: «Δώστε το 50% του μισθού σας για τον κορωνοϊό»

Ο Πρωθυπουργός καλεί τους βουλευτές, υπουργούς και υφυπουργούς της Κυβέρνησης να καταθέσουν το 50% του μισθού τους

Στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και τους υπουργούς και υφυπουργούς της Κυβέρνησής του απευθύνεται ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Facebook.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους καλεί να καταθέσουν το ήμισυ των μισθών τους , τους επόμενους δύο μήνες, για την ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού κατά του κορωνοϊού.

Παράλληλα προτρέπει και τα άλλα κόμματα να κάνουν το ίδιο.

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

«Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης.

Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19.

Απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι. Όμως στη μάχη απέναντί της, ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του. Είμαι σίγουρος ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια