Έρευνα μετά το θάνατο της 41χρονης από κορωνοϊο στην Καστοριά

Ελλάδα
Έρευνα μετά το θάνατο της 41χρονης από κορωνοϊο στην Καστοριά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το υπουργείο Υγείας ζητάει διερέυνηση του περιστατικού

Έρευνα για τον θάνατο της 41χρονης στην Καστοριά η οποία διαπιστώθηκε πιθανόν μετά θάνατον ότι είναι θετική στον κορωνοϊό αλλά της είχαν δοθεί οδηγίες να μείνει στο σπίτι, ζήτησε το υπουργείο Υγείας.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης την Τρίτη στο υπουργείο Υγείας, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, είχε δηλώσει σύμφωνα με το thetoc.gr σχετικά:

"Μου είπαν ότι υπήρχε χρόνιο πρόβλημα υγείας. Θεωρώ ότι για όσους μένουν σπίτι πρέπει να υπάρχει συνεχής επικοινωνία με γιατρό έτσι ώστε αν υπάρξει επιδείνωση να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες. Δεν αλλάζει το μήνυμα "μείνε σπίτι" αλλά χρειάζεται επαγρύπνηση για όσους εμφανίζονται επιδείνωση συμπτωμάτων".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, η γυναίκα, που ήταν μητέρα τριών παιδιών, έπασχε από άσθμα και της είχε ζητηθεί να παραμείνει στο σπίτι της, όπου και κατέληξε.

Να σημειωθεί πως στη χώρα μας οι νεκροί έχουν φτάσει στους 22 με τελευταία θύματα έναν άντρα στην Ξάνθη και τον Γερμανό καθηγητή στην Κρήτη.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News