Απίστευτα περιστατικά λόγω κορωνοϊού: Νεαρός κλότσησε διαβητικό - 27χρονη… έβηξε πάνω σε αστυνομικό

Ελλάδα
Απίστευτα περιστατικά λόγω κορωνοϊού: Νεαρός κλότσησε διαβητικό - 27χρονη… έβηξε πάνω σε αστυνομικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτα γεγονότα στην Ελλάδα, με φόντο τον κορωνοϊό

Εντάξει, κάποιοι στη σημερινή Ελλάδα ζουν σε έναν “άλλο πλανήτη”... Κατάπτυστη συμπεριφορά στην Πάτρα...

Σε γνωστή καφετέρια της πλατείας, που ήταν κλειστή, προχθές Κυριακή κάθονταν πολλοί στα τραπεζοκαθίσματα... Εκείνη την ώρα πέρασε από εκείνο το σημείο διαβητικός και τους έκανε την παρατήρηση, λέγοντάς τους «καθίστε στα σπίτια σας. Είμαι διαβητικός»... Αυτοί αντέδρασαν. Και κάποιος άνδρας από την παρέα σηκώθηκε και του έριξε κλοτσιά... Το συμβάν έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, ενώ στο σημείο κλήθηκε και η Αστυνομία.

Εγώ λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω αυτό το νεαρό αν ξέρει τι θα πει για κάποιον να είναι διαβητικός και να δίνει κάθε μέρα μάχες για τη ζωή του, τρυπώντας το κορμί του δύο και τρεις φορές καθημερινά για να κάνει ενέσεις ινσουλίνης. Ένα απλό κρύωμα μπορεί να τον “σκοτώσει”. Πόσω μάλλον ο κορωνοϊός.

Και καλά ο ίδιος να μην προσέξει και να αρρωστήσει χάνοντας έτσι τη ζωή του, αλλά χωρίς να φταίει αυτός, να τον κολλήσει κάποιος άλλος, που απλά ως νέος είπε να γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις οδηγίες των ειδικών;

Δεν ξέρω μετά από το συμβάν αυτό αν ο συγκεκριμένος νεαρός συνελήφθη τελικά, αλλά εάν δε συνελήφθη, πάει να πει πως η Αστυνομία δεν έκανε καλά τη δουλειά της. Και εάν συνελήφθη, θα περιμένουμε την παραδειγματική του τιμωρία. Διότι, όχι απλά δε σεβάστηκε τον άνθρωπο με τον διαβήτη, αλλά σηκώθηκε και τον χτύπησε κι από πάνω.

Έβηξε στο πρόσωπο αστυνομικού

Ενώ, επεισοδιακή ήταν η σύλληψη 27χρονης στην Αλεξανδρούπολη, καθώς η γυναίκα, αντιδρώντας σε έλεγχο αστυνομικών, έβγαλε τη μάσκα της και έβηξε στο πρόσωπο ενός στελέχους της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σταμάτησαν για έλεγχο ύποπτο όχημα, στο οποίο επέβαινε η 27χρονη ως συνοδηγός.

Η νεαρή γυναίκα αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις των αστυνομικών, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα και άρχισε να φωνάζει, όπως μεταδίδει το e-evros.gr.

Στη συνέχεια έβγαλε τη μάσκα μίας χρήσης για την προστασία από τα μικρόβια που φορούσε και έβηξε στο πρόσωπο του ενός αστυνομικού.

Η 27χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε αρμοδίως.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News