Μόρια: Νεκρό εξάχρονο παιδί μετά από φωτιά

Ελλάδα
Μόρια: Νεκρό εξάχρονο παιδί μετά από φωτιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι

Ένα παιδί μόλις έξι ετών έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Δευτέρας από φωτιά που ξέσπασε μέσα στο κέντρο προσφύγων της Μόριας.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η φωτιά ενδεχομένως να ξέσπασε την ώρα που κάποιοι μαγείρευαν μέσα σε οικίσκο, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να πάρει γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.

Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής έφτασαν στο σημείο και προσπάθησαν να περιορίσουν την πυρκαγιά, δυστυχώς όμως για το παιδάκι ήταν ήδη αργά.

Αυτή την ώρα, αστυνομία και πυροσβεστική παραμένουν στο ΚΥΤ της Μόριας ενώ το ανακριτικό τμήμα ερευνά τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

Όπως είπε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Λέσβου Ευάγγελος Βάσης. «Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολή εδώ, κάηκε ένα κοντέινερ κατοικία και δυο διπλανά ξύλινα παραπήγματα. Δε γνωρίζουμε την αιτία της φωτιάς αυτή τη στιγμή» δήλωσε στο Σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ ο κ. Βάσης.

Οδύνη για την απώλεια του εξάχρονου παιδιού στη Μόρια εκφράζει ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης

«Βαθύτατη οδύνη» για την απώλεια του εξάχρονου παιδιού από πυρκαγιά στο ΚΥΤ της Μόριας εκφράζει με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει:

«Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκα το τραγικό συμβάν της απώλειας του εξάχρονου παιδιού, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο ΚΥΤ της Μόριας. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του».

cnn

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News