Ελλάδα

Κορωνοϊός: Μόνο με προσωπικό ασφαλείας από αύριο ΔΕΗ & ΑΔΜΗΕ

Μόνο με προσωπικό ασφαλείας από αύριο Δευτέρα οι εταιρίες του Ομίλου ΔΕΗ και ο ΑΔΜΗΕ

 

Μόνο με το προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργούν από αύριο Δευτέρα οι εταιρίες του Ομίλου ΔΕΗ και ο ΑΔΜΗΕ, σύμφωνα με αποψινή ενημέρωση από τη ΓΕΝΟΠ, ύστερα, όπως αναφέρει, από τηλεδιασκέψεις με τις διοικήσεις των εταιριών για την εκτίμηση της κατάστασης και των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού.

«Για την απρόσκοπτη λειτουργία του Ομίλου ΔΕΗ και κατ’ επέκταση την ομαλή τροφοδοσία με ηλεκτρικό ρεύμα των εκατομμυρίων καταναλωτών, οι αρμόδιες διευθύνσεις θα προβούν στις απαραίτητες ενέργειες ενημέρωσης, κατανομής και οδηγιών προς το προσωπικό.

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ και στον ΑΔΜΗΕ θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, εργαζόμενοι με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, για να αντιμετωπιστεί με επιτυχία αυτή η μεγάλη μάχη», αναφέρει η ΓΕΝΟΠ.

Κλειστές οι λαϊκές αγορές στον Βόλο

Τέλος και στις καθημερινές λαϊκές αγορές, που αφορούν την ένδυση και την υπόδηση, βάζει από αύριο ο Δήμος Βόλου, προκειμένου να διαφυλαχθεί η υγεία των πολιτών, αφού αυτά τα προϊόντα δεν είναι άμεσης ανάγκης.

Με απόφαση του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, στο πλαίσιο της λήψης προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού covid-19, αναστέλλεται από αύριο Δευτέρα και μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020, η λειτουργία των λαϊκών αγορών για την πώληση ειδών ένδυσης και υπόδησης.

Οι υπόλοιπες λαϊκές, που αφορούν οπωροκηπευτικά προϊόντα και θαλασσινά, θα πραγματοποιούνται κανονικά, αλλά ο δήμος Βόλου απευθύνει έκκληση προς παραγωγούς, πωλητές και καταναλωτές να λαμβάνουν όλα τα μέτρα προστασίας που απαιτούνται.

 

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια