Κορωνοϊός: Τρίτος νεκρός στην χώρα

Ελλάδα
Κορωνοϊός: Τρίτος νεκρός στην χώρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το θύμα είναι από τη Ζάκυνθο

Συγκεκριμένα, ο θανών νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ζακύνθου εδώ και τρεις ημέρες, ενώ το δείγμα του, εστάλη μόλις προχθές στο ΠΑΣΤΕΡ και οι απαντήσεις ελήφθησαν την Παρασκευή.

Ωστόσο, ο 67χρονος, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στην Ελλάδα στους τρεις.

Δεύτερος θάνατος 

Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο άνδρα και πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν 90 ετών ο οποίος κατέληξε μετά από σοβαρές επιπλοκές πνευμονίας στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Η ανακοίνωση του υπουργείου για τους 2 νεκρούς

Στην επίσημη ανακοίνωσή του το υπουργείο Υγείας αναφέρει για τους δύο νέους θανάτους από το κορονοϊό SARS-CoV-2 ότι πρόκειται για: 90χρονο Έλληνα πολίτη, με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος εισήχθη με πνευμονία στο ΓΝ Πτολεμαΐδας στις 11 Μαρτίου 2020 και κατέληξε σήμερα το πρωί, και για 67χρονο Έλληνα πολίτης, με υποκείμενα νοσήματα, που εισήχθη στο ΓΝ Ζακύνθου στις 12 Μαρτίου 2020, διασωληνώθηκε την ίδια μέρα και κατέληξε σήμερα το πρωί.

Πρώτος νεκρός ένας Κρητικός

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος νεκρός από κορωνοϊό ήταν 66χρονος με καταγωγή από την Κρήτη με υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος εισήχθη στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του ΠΓΝ Πατρών στις 2 Μαρτίου 2020 και διασωληνώθηκε στις 6 Μαρτίου 2020.

Το πρωί της 10ης Μαρτίου, ο ασθενής παρουσίασε σημαντική επιδείνωση, που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε, πάρα τις θεραπευτικές παρεμβάσεις που έγιναν, στις 12 Μαρτίου 2020 στις 03:15.

Ο 66χρονος ήταν ανάμεσα στους προσκυνητές που επέστρεψαν από τους Αγίους Τόπους και βρέθηκαν θετικοί στον νέο ιό.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

(Φωτογραφία Αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News