Ελλάδα

Κορωνοϊός: Απίστευτο περιστατικό, άνδρας εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο πριν κάνει την εξέταση

Σε συναγερμό οι αρχές

Συναγερμός στο νοσοκομείο Πύργου, καθώς πολίτης που είχε χαρακτηριστεί ύποπτο κρούσμα της νόσου εξαφανίστηκε

Αναζητείται πολίτης στην Ηλεία, ο οποίος θεωρείται ύποπτο κρούσμα και πριν κάνει εξετάσεις εξαφανίστηκε. Ο άνδρας παρουσιάστηκε στο νοσοκομείο Πύργου με συμπτώματα κορωνοϊού και αντί να δώσει δείγμα… επέλεξε να εξαφανιστεί.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ethnos.gr, το απόγευμα της Παρασκευής σήμανε συναγερμός στο νοσοκομείο του Πύργου όταν πολίτης που είχε χαρακτηριστεί ύποπτο κρούσμα της νόσου εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr περίπου στις 16:00 σήμερα πολίτης που βρισκόταν στο νοσοκομείο Πύργου, παρουσίασε συμπτώματα κορωνοϊού και του ζητήθηκε από τους γιατρούς να εξεταστεί ως πιθανό κρούσμα. Κι ενώ βρίσκονταν στην αναμονή, όταν οι γιατροί τον κάλεσαν να εξεταστεί έφυγε πριν δώσει δείγμα.

Πήγε για άλλο λόγο στο νοσοκομείο

Ο πολίτης διαμένει σε χωριό κοντά στον Πύργο και σύμφωνα με πληροφορίες πήγε στο νοσοκομείο για άλλο λόγο όμως παρουσίασε συμπτώματα κρούσματος κορωνοϊού και σήμανε συναγερμός.

Πριν όμως προλάβουν οι γιατροί να εφαρμόσουν το πρωτόκολλο των εξετάσεων ο πολίτης εξαφανίστηκε… Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τον ενημέρωσε μάλιστα πως μπορεί να είναι πιθανό κρούσμα λόγω συμπτωμάτων και του ζήτησαν να μεταφερθεί σε ειδικό χώρο για προσωρινή νοσηλεία και λήψη δείγματος προς εξέταση, ώστε να επιβεβαιωθεί ή όχι αν πρόκειται για κρούσμα.

Το αναζητούν και κάνουν έκκληση

Ο πολίτης όμως άγνωστο γιατί επέλεξε να μην ακολουθήσει τις εντολές των γιατρών και τράπηκε σε φυγή. Σύμφωνα με άλλες πηγές ο πολίτης πήγε στο χώρο που του πρότειναν και πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία, έφυγε.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία και τον αναζητεί στην περιοχή όπου αρχικά δήλωσε την κατοικία του. Επίσης έχει γίνεται δημόσια έκκληση προς τον πολίτη και το περιβάλλον του να πειθαρχήσουν και να μην έρθουν σε επαφή με άλλους πολίτες.

 

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια