Ελλάδα

Θετικός στον κoρωνοϊό υπάλληλος της ισραηλινής πρεσβείας στην Αθήνα

Συνταξίδευε από το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ στην Αθήνα με το γκρουπ των Ελλήνων ταξιδιωτών

Κρούσμα κορωνοϊού στην ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα καθώς υπάλληλός της με την οικογένειά του συνταξίδευσαν με το γκρουπ των Αγίων Τόπων.Σύμφωνα με την Jerusalim Post κορωνοϊό έχουν ο υπάλληλος της ισραηλινής πρεσβείας και δύο μέλη της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Times of Israel το ΥΠΕΞ του Ισραήλ ανακοίνωσε σήμερα ότι ένας εργαζόμενος της ισραηλινής πρεσβείας στην Αθήνα διεγνώσθη με κορωνοϊό και φαίνεται να έχει κολλήσει δύο μέλη της οικογένειάς του. Σύμφωνα με το ισραηλινό μέσοKor η ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα θα παραμείνει κλειστή σήμερα για να απολυμανθεί, ενώ οι αρχές Ελλάδας και Ισραήλ βρίσκεται σε στενή επαφή για το θέμα. Σημειώνει ακόμη ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι ο υπάλληλος και η οικογένειά του είναι ισραηλινής καταγωγής.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν ανεπίσημες πηγές της ισραηλινής πρεσβείας στο iefimerida.gr «μια οικογένεια της ισραηλινής πρεσβείας που συνταξίδευε από το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ στην Αθήνα με το γκρουπ των Ελλήνων ταξιδιωτών, βρέθηκε θετική σε κορωνοϊό. Η οικογένεια βρίσκεται υπό θεραπεία. Οι υπουργοί Υγείας των δύο χωρών έχουν ενημερωθεί. Η πρεσβεία ακολουθεί τις οδηγίες και λαμβάνει τις απαραίτητες προφυλάξεις».

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια