Ελλάδα

Κορωνοϊός: Επιστρέφουν από το Λονδίνο στην Ελλάδα μαθητές που πήγαν εκδρομή

Μητέρα μαθητών ήταν θετική στον νέο κορωναϊό Covid

Με ειδική πτήση τσάρτερ επιστρέφουν το απόγευμα από το Λονδίνο οι μαθητές του Κολεγίου Ψυχικού που βρίσκονταν σε σχολική εκδρομή, στους οποιούς συγκαταλέγεται και το παιδί της 40χρονης που είναι το τρίτο κρούσμα του κορωνοϊού και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αττικόν.

Η κόρη της 40χρονης είχε ταξιδέψει μαζί με τη μητέρα της στο Μιλάνο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κόρη της γυναίκας που αποτέλεσε το τρίτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα παραμένει στο Λονδίνο, εν αναμονή των αποτελεσμάτων της εξέτασης της, μαζί με άλλο ένα παιδί, ενώ οι συμμαθητές τους επιστρέφουν με πτήση τσάρτερ.

Στο αεροδρόμιο θα τους περιμένει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προκειμένου να ακολουθηθεί το πρωτόκολλο που υπάρχει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Η διοίκηση του Κολλεγίου έχει ενημερώσει με επιστολή τους γονείς των μαθητών του ότι μητέρα είναι θετική στον κοροναϊό και παράλληλα ότι βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.

"Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας μας ενημέρωσε ότι μία μητέρα μαθητών μας διεγνώσθη θετική στον νέο Κορωναϊό Covid 2019. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ καθώς και με τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας και θα σας ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη. Σας καλούμε εκ νέου να τηρήσετε την οδηγία που σας απεστάλη χθες από την Ιατρική Υπηρεσία" αναφέρει η σχετική επιστολή προς τους γονείς.

Στο ίδιο σχολείο φοιτά και το μικρότερο παιδί της οικογένειας. 

Σχόλια