Ελλάδα

Κορωνοϊός: Σοκαρισμένος συνταξιδιώτης 38χρονης που διαγνώστηκε με το φονικό ιό

Ο συνταξιδιώτης της 38χρονης γυναίκας που διαγνώστηκε με κορωνοϊό στη Θεσσαλονίκη μίλησε για την περιπέτεια που βιώνει

«Έχουμε σοκαριστεί γιατί δεν ξέρουμε αν θα μας συμβεί και μας κάτι ανάλογο», δήλωσε ο συνταξιδιώτης της 38χρονης που διαγνώστηκε με κορωνοϊό μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ο συνταξιδιώτης της 38χρονης γυναίκας που διαγνώστηκε με κορωνοϊό στη Θεσσαλονίκη είπε πως η κοπέλα δεν είχε παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα στο αεροπλάνο και πως δεν φαινόταν να έχει γρίπη.

Ειδικότερα σε δηλώσεις τους στο «Live News» στο Mega «εμείς ταξιδεύαμε στην ίδια πτήση και ξέραμε τον άνδρα της. Μας είχαν πει πως είχαν πάει στο Μιλάνο για την έκθεση μόδας και ήταν μια χαρά η κοπέλα, δεν είδαμε να είναι κάπως άρρωστη. Από εκεί και πέρα πιάσαμε μια συζήτηση για τον ιό στην Ιταλία, τίποτα το ιδιαίτερο. Μια χαρά ήταν η κοπέλα, δεν καταλάβαμε κάτι».

Ακόμη ανέφερε πως το αεροπλάνο, σύμφωνα με το thetoc.gr, ήταν γεμάτο από κόσμο που έφευγε από το Μιλάνο, μάλλον λόγω των κακών ειδήσεων, ενώ τόνισε πως από το πρωί που μαθεύτηκε πως η 38χρονη έχει κορωνοϊό τους πήραν τηλέφωνο οι αρμόδιες αρχές.«Μας πήραν από τις αρμόδιες αρχές τηλέφωνο και μας είπαν αν αισθανθούμε κάτι, να πάμε για εξετάσεις και τους είπαμε πως δεν έχουμε πυρετό. Μας τόνισαν πως αν νοιώθουμε πως έχουμε πυρετό, τότε να τους ενημερώσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχόλια