Ελλάδα

Σε διαθεσιμότητα ο Αστυνομικός που πυροβόλησε αυτοκίνητο μετά από τροχαίο

Έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε δύο φορές το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου

Περιστατικό που θυμίζει σκηνή από ταινία, σημειώθηκε στο Χολαργό, όταν ένας αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών, καθώς βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και πυροβόλησε το όχημα του άλλου οδηγού.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης με το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. να τον θέτει σε διαθεσιμότητα και διατάζει ΕΔΕ.

Συγκεκριμένα το συμβάν εκτυλίχθηκε μετά από άγριο τσακωμό με τον οδηγό του αυτοκινήτου, με το οποίο τράκαρε, έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε δύο φορές το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του.

Και όλα αυτά παρουσία διερχόμενων αυτοκινήτων και περαστικών. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, καθώς οι σφαίρες δεν εξοστρακίστηκαν. Στο σημείο έσπευσαν άντρες της Ασφάλειας που περισυνέλλεξαν τις σφαίρες.

Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει ότι «τίθεται σε διαθεσιμότητα Αστυφύλακας, που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, γιατί σήμερα το μεσημέρι, ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας, εξήλθε του αυτοκινήτου του και πυροβόλησε δύο φορές με το υπηρεσιακό του όπλο στο πορτ μπαγκάζ ετέρου αυτοκινήτου, με το οποίο είχε προηγηθεί τροχαίο περιστατικό στην περιοχή Χολαργού. Την υπόθεση ανέλαβε και χειρίζεται η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας».

Πηγή: Ethnos.gr

Σχόλια