Νευρική ανορεξία - Σοκάρει ο σύντροφος της 24χρονης δασκάλας: «Μου έλεγε ψέματα ότι έτρωγε»

Ελλάδα
Νευρική ανορεξία - Σοκάρει ο σύντροφος της 24χρονης δασκάλας: «Μου έλεγε ψέματα ότι έτρωγε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την καθημερινότητά του με την 24χρονη Γιολάντα που έπασχε από νευρική ανορεξία περιέγραψε ο σύντροφός της

Σοκαριστικές για το «τέρας» της νευρικής ανορεξίας είναι οι λεπτομέρειες που φέρνει στο «φως» η συνέντευξη του συντρόφου της 24χρονης Γιολάντας.

Ο ίδιος, στην τηλεοπτική εκπομπή «Μαζί σου», δήλωσε χαρακτηριστικά:

«To να φάει δεν ήταν για προτεραιότητά της. Δεν το επεδίωκε, έπρεπε να της πει κάποιος ή να την πιέσω εγώ να φάμε. Κοιταζόταν στον καθρέφτη και νόμιζε ότι ήταν διπλή από ότι ήταν στην πραγματικότητα. Αυτήν την εικόνα είχε για τον εαυτό της, ενώ ήταν πάρα πολύ αδύνατη.

Τον πρώτο καιρό που μείναμε μαζί, το μεσημέρι και το βράδυ έτρωγε κανονικά. Μετά, λόγω της δουλειάς μου, το μεσημέρι μπορεί να τύχαινε να κάτσει μόνη της να φάει. Για να είμαι σίγουρος ότι τρώει, της έλεγα να μου στείλει φωτογραφία. Μου έλεγε ότι έτρωγε αλλά όταν κατάλαβα ότι μου έλεγε ψέματα μίλησα στη μητέρα της. Έλεγε όμως και σε εκείνη ψέματα», ανέφερε ο σύντροφός της αδικοχαμένης Γιολάντας.

Ο ίδιος ξέσπασε σε λυγμούς όταν έφερε στο μυαλό του, τα όνειρα της 24χρονης: «Τον τελευταίο καιρό μου έλεγε ότι ήθελε να κάνει παιδιά, να πάει σχολείο, ότι έχει βάλει στόχο να αλλάξει, να τρώει αλλά δυστυχώς έκανε τα ίδια. Με το που την πίεζες λίγο να φάει γινόταν επιθετική».

Πηγή: enikos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News