Τροχαίο στη Γλυφάδα: Εμφανίστηκε στην αστυνομία ο οδηγός & κάτοχος της Corvette

Ελλάδα
Τροχαίο στη Γλυφάδα: Εμφανίστηκε στην αστυνομία ο οδηγός & κάτοχος της Corvette

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εμφανίστηκε ο οδηγός που προκάλεσε το θάνατο του 25χρονου μοτοσυκλετιστή

Το απόγευμα του Σαββάτου εμφανίστηκε μαζί με τον δικηγόρο του ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου, που προκάλεσε το θάνατο του 25χρονου μοτοσυκλετιστή Νάσου Καρανίκα στη Γλυφάδα, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Το τροχαίο στην Γλυφάδα, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με την οικογένεια του αδικοχαμένου νέου να κάνει από την πρώτη στιγμή έκκληση για την οποιαδήποτε πληροφορία. 

Για την αστυνομία ήταν θέμα χρόνου ο εντοπισμός του οδηγού της μοιραίας Corvette, ενώ για το τροχαίο έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας.

Η αστυνομία γνώριζε τον ιδιοκτήτη του μαύρου αυτοκινήτου, ενώ διενεργούσε έρευνες, προκειμένου να διευκρινίσει εάν το οδηγούσε ο ίδιος ή κάποιο άλλο άτομο τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σημειώνεται, ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα, σύμφωνα με την Τροχαία, τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο.

Παράλληλα, διερευνάται εάν λίγο πριν από το δυστύχημα ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε «κόντρες» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με άλλον οδηγό.

Πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα

Θύμα του τροχαίου δυστυχήματος είναι ο 25χρονο Νάσος Καρανίκας. Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός της Corvette προσέκρουσε σε δύο άλλα αυτοκίνητα (το ένα ήταν σταθμευμένο) και αμέσως μετά χτύπησε τη μοτοσικλέτα του νεαρού. Στη συνέχεια εγκατέλειψε το αυτοκίνητό στο σημείο και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του iefimerida.gr, κάμερα ασφαλείας αποτύπωσε τη στιγμή που η Corvette περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα και παρασύρει τον 25χρονο μοτοσικλετιστή, ο οποίος βρισκόταν με τη μηχανή πλάι στο όχημα. Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Το ρεπορτάζ του Alpha ανέφερε ότι το όχημα έκανε σφήνες στο σημείο, ενώ οι αρχές αναζητούν εάν υπάρχει και δεύτερο όχημα. Μάρτυρες υποστηρίζουν ότι μαζί με τον οδηγό ήταν και μια γυναίκα, η οποία τράπηκε και αυτή σε φυγή μετά το τροχαίο δυστύχημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News