Ελλάδα

Ακρίτα για το νεκρό βρέφος: «Σκέψου να χάνεις το παιδί σου και να σε λιθοβολούν ως βιαστή και βασανιστή του»

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Στη τραγική υπόθεση με το θάνατο του 11μηνών  βρέφους από την Συρία, που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, αναφέρθηκε η γνωστή δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα.

Με ανάρτηση στο προσωπικό τη λογαριασμό στο Facebook  τοποθετήθηκε πάνω στο αποκαρδιωτικό γεγονός.

«Από χτες έχουν βγει από τον πάτο του υπονόμου κάτι δυσώδη, απροσδιόριστα όντα που χυδαιολογούν και καταριούνται επειδή μερικοί από μας ως δημοσιογράφοι αλλά και ως άνθρωποι, συστήσαμε ψυχραιμία και υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί το πόρισμα για το βρέφος.

Σήμερα ο πατέρας του επέστρεψε από το αστυνομικό τμήμα στο σπίτι του για να θάψει το μωράκι του. Σκέψου να χάνεις το παιδί σου και να σε λιθοβολούν ως βιαστή και βασανιστή του, μόνο και μόνο επειδή δεν γεννήθηκες Έλληνας. Διότι περί αυτού πρόκειται, μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας. Σε όλα αυτά τα ρατσιστόμουτρα πρώτον να ζητήσω συγγνωμη που τούς κόψαμε το λυντσάρισμα πάνω στο καλύτερο. Και δεύτερον να τους ενημερώσω πως ο υπόνομος τους καλεί εσπευσμένα να επιστρέψουν στον πάτο του. Καλή κατάδυση να ευχηθώ ολόψυχα.

Edit. Οι ίδιες αμοιβάδες τώρα ισχυρίζονται πως ο πατέρας βίασε το βρέφος, αλλά οι αρχές πήγαν λέει...να το κουκουλώσουν. Διότι στην Ελλάδα ως γνωστόν η Εξουσία (ιατροδικαστική, δημοσιογραφική, αστυνομική) βρίσκεται στο πλευρό του πρόσφυγα και του μετανάστη. Στα όπα όπα τους έχουν, μάλλον θα τους δωροδόκησε ο Συριος ο ζάπλουτος. Άιντε....δεν λέω γίδια γιατί τα σέβομαι».

Σχόλια