Κορωνοϊός: Αρνητικό στον ιό το δείγμα του νεαρού

Ελλάδα
Κορωνοϊός: Αρνητικό στον ιό το δείγμα του νεαρού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 22χρονος έφτασε στον Ευαγγελισμό το μεσημέρι της Παρασκευής

Τέλος καλό όλα καλά για τον 22χρονο νεαρό που η άφιξή του στον Ευαγγελισμό, το μεσημέρι της Παρασκευής, σήμανε συναγερμό στο μηχανισμό υγείας της χώρας, καθώς, υπήρχαν ενδείξεις πως μπορεί να νοσούσε από κορωνοϊό.

Τελικά, το δείγμα του 22χρονου ήταν αρνητικό.

Το νοσοκομείο τέθηκε σε επιφυλακή ενώ επί τόπου βρέθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, προκειμένου να συντονίσει τα μέτρα προστασίας. Ο ίδιος ενημέρωσε τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια αλλά και τον ΕΟΔΥ ώστε να ξεκινήσει η κινητοποίηση όλου του μηχανισμού της Υγείας. Παράλληλα, απεστάλη δείγμα του άνδρα στο Ινστιτούτο Παστέρ προκειμένου να διαπιστωθεί εργαστηριακά εάν πράγματι πρόκειται για κρούσμα κορονοϊου.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν στο ethnos.gr, ότι ο άνδρας μετέβη μόνος του στο Νοσοκομείο καθώς, όπως δήλωσε στους αρμόδιους, διέμενε στην Κίνα σε ξενοδοχείο όπου επίσης ήταν πελάτης ασθενής με κοροναϊό. Ο ίδιος ανησύχησε, αφού παρουσίασε τα ύποπτα συμπτώματα με αποτέλεσμα να μεταβεί στον Ευαγγελισμό. Ο νεαρός άνδρας έφθασε στην Ελλάδα από την Κίνα πριν από λίγες ημέρες και άρχισε να παρουσιάζει συμπτώματα γρίπης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News