Συνεργάτες Αντώνη Σαμαρά: Ούτε έδωσε, ούτε του ζητήθηκαν εξηγήσεις

Ελλάδα
Συνεργάτες Αντώνη Σαμαρά: Ούτε έδωσε, ούτε του ζητήθηκαν εξηγήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για τη δεύτερη κρίσιμη ψηφοφορία από την οποία απουσίαζε ο πρώην πρωθυπουργός

«Ο κ. Αντώνης Σαμαράς ούτε έδωσε εξηγήσεις, ούτε του ζητήθηκαν, ούτε θα μπορούσαν να του έχουν ζητηθεί», ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, αναφορικά με την απουσία του από τη Βουλή, στη διάρκεια της ψήφισης της τροπολογίας που θα έσωζε ΠΑΟΚ και Ξάνθη από τον υποβιβασμό.

Πρόκειται για τη δεύτερη κρίσιμη ψηφοφορία από την οποία απουσίαζε ο πρώην πρωθυπουργός, καθώς έλειπε σε προγραμματισμένο, όπως είχε δηλώσει, ταξίδι στο εξωτερικό κατά την ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.

Νωρίτερα, υπήρξαν πληροφορίες πως ο Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε αργά το μεσημέρι της Τετάρτης με τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Σταύρο Καλαφάτη, τον οποίο ενημέρωσε για τους λόγους της απουσίας του από την ονομαστική ψηφοφορία της τροπολογίας για ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Μάλιστα, ο πρώην πρωθυπουργός εξήγησε πως οι λόγοι της απουσίας του ήταν προσωπικοί.

Υπενθυμίζεται πως για την εν λόγω ψηφοφορία, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε θέσει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News