Βίντεο σοκ: Μαθητής εκτός εαυτού βρίζει χυδαία την καθηγήτρια του

Ελλάδα
Βίντεο σοκ: Μαθητής εκτός εαυτού βρίζει χυδαία την καθηγήτρια του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άμεση αντίδραση της Νίκης Κεραμέως: «Αδιανόητη συμπεριφορά»

Μια χυδαία λεκτική επίθεση που εξαπολύει μαθητής ΕΠΑΛ προς την καθηγήτρια του, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο πανελλήνιο, αλλά και την παρέμβαση της  υπουργού Παιδείας Νικης Κεραμέως που αντέδρασε άμεσα, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων αδιανόητη την συμπεριφορά του συγκεκριμένου μαθητή.

Στο  επίμαχο βίντεο διακρίνεται ο μαθητής, εκτός εαυτού, να ζητάει σε έντονο ύφος και με πολύ άσχημο τρόπο από την εκπαιδευτικό να του σβήσει την απουσία, η οποία απλά και μόνο του λέει ότι θα τον πάει στον διευθυντή.

Ο ίδιος αποφασίζει να φύγει, χτυπώντας πισω του δυνατά την πόρτα. Την ξανανοίγει όμως και επιστρέφει και πάλι απειλητικά προς την εκπαιδευτικό εξαπολύοντας ύβρεις.

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η καθηγήτρια διατηρεί την ψυχραιμία της ακομη και όταν η κατάσταση τείνει να φθάσει στα άκρα. Αίσθηση την ίδια ώρα προκαλεί και η στάση που κρατούν οι υπόλοιποι μαθητές στην αίθουσα διδασκαλίας, οι οποίοι και φαίνεται να μην δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα όσα απιστευτα συμβαίνουν .

«Σβήστη να ρε!» φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση ο μαθητής, σύμφωνα με το video που αναπαράγεται τις τελευταίες ώρες, χωρις όμως να έχει γίνει γνωστό πότε έχει τραβηχτεί και σε ποιο σχολείο έχει γίνει το περιστατικό

«Στ’ αρχ@@@α μου και ο διευθυντής, θα μου κλ@@@@ κι ο διευθυντής γ@@ω το σπίτι του. Σβήστη να γ@@ω τον αντίθεό μου! Θα σας κάψω όλους ρε! Θα σε καταστρέψω ρε! Σβήστη να ρε! Εδώ όταν σου μιλάω θα με κοιτάς ρε» λέει ο μαθητής, την ώρα που οι συμμαθητές του γελάνε.

Κεραμέως: Αδιανόητη συμπεριφορά

Το εξοργιστικό video προκάλεσε την αντίδραση και της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, που σε ανάρτησή της στο Facebook χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του μαθητή «αδιανόητη».«Περιστατικά βίας κάθε μορφής δεν έχουν θέση στα σχολεία μας. Το βίντεο που αναπαράγεται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και φέρεται να καταγράφει αδιανόητη συμπεριφορά μαθητή προς καθηγήτρια σχολείου για διαγραφή απουσίας διερευνάται ήδη αρμοδίως ώστε να ληφθούν τα ενδεδειγμένα μέτρα εφόσον επιβεβαιωθεί η γνησιότητά του. Τέτοια περιστατικά δεν είναι (και δεν μπορεί να είναι) η εικόνα του σχολείου. Στηρίζουμε απαρέγκλιτα τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας για το σχολείο που τους αξίζει», έγραψε η υπουργός Παιδείας.

Μαθητής ΕΠΑΛ: Περσινό το βίντεο με τις ύβρεις στην καθηγήτρια - Εχει ήδη τιμωρηθεί

Όπως είπε στο ethnos.gr ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Κόπτσης, το περιστατικό σημειώθηκε ακριβώς ένα χρόνο πριν, τον Ιανουάριο του 2019 και ο μαθητής του ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης, τιμωρήθηκε τότε από το σχολείο για την απρεπή συμπεριφορά του.

Ωστόσο, η ύπαρξη του βίντεο έγινε γνωστή στον διευθυντή του σχολείου και αμέσως μετά στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News