Καλλονές «στήνουν» τροχαία για να… σαγηνεύσουν πλούσιους άνδρες

Ελλάδα
Καλλονές «στήνουν» τροχαία για να… σαγηνεύσουν πλούσιους άνδρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρωτοφανή περιστατικά στην Αττική - Θύματα πλούσιοι άνδρες που κινούνται με πολυτελή οχήματα  

Πρωτοφανή είναι τα περιστατικά που καταγγέλλονται στις Αρχές, τον τελευταίο καιρό, στην Αττική και κυρίως στα Βόρεια Προάστια

Θύματα είναι κυρίως οικονομικά εύποροι άντρες που κινούνται με πολυτελή οχήματα.

Πρωταγωνίστριες είναι νεαρές, καλλίγραμμες καλλονές οι οποίες, αφού «κλειδώσουν» το στόχο τους, κυρίως μέσω των social media, σκηνοθετούν ένα μικρό τροχαίο ατύχημα, ώστε να γνωρίσουν και να… σαγηνεύσουν το υποψήφιο θύμα τους, το οποίο και εκμεταλλεύονται οικονομικά όσο περισσότερο μπορούν. Στις καλύτερες των περιπτώσεων είτε με μία πρόσκαιρη σχέση, είτε απλά για κλοπή…

Του έκλεψε αυτοκίνητο, ρο9λόι και 1.500 ευρώ!

Χαρακτηριστική η περίπτωση 35χρονου γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, ο οποίος κινούμενος βράδυ στην περιοχή της Πολιτείας με το καινούργιο του αυτοκίνητο, είχε τροχαίο ατύχημα με ξανθιά καλλονή η οποία παραβίασε STOP με το όχημά της.

Η μικροσύγκρουση επέφερε… δήθεν ελαφρύ τραυματισμό της κοπέλας, η οποία αφού αρνήθηκε την μεταφορά της σε νοσοκομείο, δέχτηκε να πάει σπίτι του, για να της προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το ξημέρωμα, ωστόσο, βρήκε το νεαρό χωρίς το ακριβό του ρολόι, το αυτοκίνητό του, και τα 1.500€ που είχε στην τσέπη του.

Πηγή: newsauto.gr

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News