Σάκης Αρναούτογλου: Τι απαντά για το «σκανδικαβικό ψύχος»

Ελλάδα
Σάκης Αρναούτογλου: Τι απαντά για το «σκανδικαβικό ψύχος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβλέψεις για τον καιρό των επόμενων ημερών

Αναλυτική πρόβλεψη για τον καιρό των επόμενων ημερών από τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου ο οποίος δίνεται απάντηση στο ερώτημα αν θα επηρεάσει τη χώρα μας το «σκανδικαβικό ψύχος». Όπως αναφέρει ο ίδιος:

«ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ για αρκετές ημέρες ακόμα όπως τονίζεται άλλωστε ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ 10ΗΜΕΡΟ στα δελτία καιρού της ΕΡΤ3!

Δεν αναμένεται καμία ανατροπή στον καιρό για αρκετές ημέρες ακόμα ούτε από πλευράς βροχών (παρατεταμένη ανομβρία σε μεγάλο τμήμα της δυτικης και η ηπειρωτικής χώρας) αλλά ούτε και από πλευράς θερμοκρασίας η οποία θα σημειώσει κάποια πρόσκαιρη πτώση την ερχόμενη Παρασκευή στην Ανατολική όμως μόνο Ελλάδα.

Από τις 25-27 όμως του Γενάρη ο καιρός αναμένεται σταδιάκά να αρχίζει να μαλακώνει τα μεσημέρια στις περισσότερες περιοχές της χώρας με κάποια μικρή πιθανότητα για κάποιες τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά κυρίως το Σ/Κ 25-26/1 και ίσως λίγο περισσότερες και σε άλλα τμήματα της χώρας προς τα τέλη του μήνα που διανύουμε και στις αρχές του επόμενου χωρίς και πάλι τη θερμοκρασία να παρουσιάζει κάποια ιδιαίτερη μεταβολή!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News