Πέραμα: Αυτός είναι ο επίδοξος βιαστής που επιτέθηκε σε 12χρονη αθλήτρια Κουνγκ Φου

Ελλάδα
Πέραμα: Αυτός είναι ο επίδοξος βιαστής που επιτέθηκε σε 12χρονη αθλήτρια Κουνγκ Φου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το περιστατικό είχε γίνει ημέρα Σάββατο όταν το κορίτσι είχε επιβιβαστεί στο λεωφορείο που οδηγούσε ο πατέρας της και επέστρεφε σπίτι του

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και τη φωτογραφία του άντρα που επιτέθηκε στις 4 Ιανουαρίου σε μία 12χρονη στο Πέραμα με σκοπό να ασελγήσει σε βάρος της.

Το περιστατικό είχε γίνει ημέρα Σάββατο όταν το κορίτσι είχε επιβιβαστεί στο λεωφορείο που οδηγούσε ο πατέρας της και επέστρεφε σπίτι του. Στο όχημα βρισκόταν ένας Αλγερινός, ο οποίος την έβαλε στο στόχαστρο. Μόλις έφτασε στη στάση της και κατέβηκε, αποχαιρέτησε τον πατέρα της, ο οποίος είχε πάρει τηλέφωνο τη μητέρα για να την παραλάβει από την είσοδο του σπιτιού. Ο 25χρονος κατέβηκε μαζί της και την ακολούθησε. Φτάνοντας στο  κατώφλι της εισόδου, την ώρα που η 12χρονη περίμενε τη μητέρα της να κατέβει, ο δράστης της επιτέθηκε, την άρπαξε και προσπάθησε να τη σύρει προς το μέρος του.

Το κορίτσι ήξερε πολεμικές τέχνες και έτσι χτύπησε τον επίδοξο βιαστή, ο οποίος αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή. Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά δόθηκαν την Τρίτη στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του άντρα που είχε συλληφθεί τότε από άντρες της Άμεσης Δράσης.

Πρόκειται για τον IBRAHIM YOUSSEF του RIAD, που γεννήθηκε στην Αίγυπτο.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 13-3-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και δη, των ανήλικων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων από την εγκληματική του δράση, στη διευκόλυνση της διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδών πράξεων καθώς και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του ανωτέρω αδικήματος, προκειμένου δε να διαπιστωθούν και να εξιχνιαστούν ομοειδείς υποθέσεις που τυχόν τέλεσε.

 Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4411008 του Τμήματος Ασφαλείας Περάματος και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ethnos

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News