Ο Μητσοτάκης ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς την Παρασκευή

Ελλάδα
Ο Μητσοτάκης ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς την Παρασκευή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενημέρωση για την συνάντηση με τον Τραμπ και την Τουρκία

Την Παρασκευή οι πολιτικοί αρχηγοί θα περάσουν το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου για να ενημερωθούν για το τι ειπώθηκε στη συνάντηση Μητσοτάκη - Τραμπ χθες Τρίτη, αλλά και για όλες τις τελευταίες εξελίξεις με την τουρκική προκλητικότητα τόσο στο Αιγαίο όσο και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ο μαραθώνιος των συναντήσεων θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι, σύμφωνα με το Έθνος, όταν θα φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Θα ακολουθήσει στην 13:00 η Επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, ενώ τα ραντεβού με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, τον γραμματέα του ΜέΡΑ 25 Γιάνη Βαρουφάκη και τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο θα πραγματοποιηθούν μετά τις 16:00.

Σημειώνεται πως από την περασμένη εβδομάδα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προϊδέασε αυτές τις συναντήσεις. Επίσης δεν αποκλείεται οι συγκεκριμένες συζητήσεις να έχουν και άρωμα προεδρολογίας, καθώς πυκνώνουν τα ονόματα που φέρεται να βρίσκονται στο μπλοκάκι του πρωθυπουργού για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News