Ελλάδα

Φρικτό έγκλημα στα Πετράλωνα: Σκότωσε το νονό του - Ψάχνουν το πτώμα του στα σκουπίδια

Στο σπίτι βρέθηκε ένα μαχαίρι με αίμα  

Η ανησυχία των φίλων ενός 50χρονου οδήγησε την αστυνομία στο σπίτι του 21χρονου βαφτισιμιού του στα Πετράλωνα, όπου φιλοξενείτο.

Ο 50χρονος νονός του 21χρονου σύχναζε καθημερινά σε καφενείο της περιοχής. Την περασμένη Πέμπτη οι φίλοι του και θαμώνες του καφενείου αντιλήφθηκαν ότι ο 50χρονος έχει πολλές ημέρες να εμφανιστεί στο κατάστημα, γεγονός εξαιρετικά ασυνήθιστο για εκείνον.

Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες ο 50χρονος δεν ανέφερε στους φίλους του στο καφενείο ότι θα λείψει για κάποιον λόγο ή οτιδήποτε άλλο, κάτι που ενέτεινε την ανησυχία τους.

Έτσι, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, που παρουσία Εισαγγελέα μετέβη στο σπίτι του 21χρονου στα Πετράλωνα.

«Ο νεαρός άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς και στον Εισαγγελέα. Ήταν σε κατάσταση πανικού και άρχισε να φωνάζει ότι δολοφόνησε τον νονό του και ότι πέταξε το πτώμα στα σκουπίδια», περιγράφει αστυνομική πηγή. Στο σπίτι βρέθηκαν αίματα στο πάτωμα, όπως και ένα μαχαίρι με αίματα, γεγονός που εντείνει την ανησυχία των Αρχών ότι ο ισχυρισμός του νεαρού μπορεί να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Αστυνομικοί έκαναν έρευνες σε όλους τους κάδους στη γύρω περιοχή αλλά δεν βρήκαν κάτι. Σημειώνεται, ωστόσο, ότι έχουν περάσει ήδη δύο 24ωρα από τότε που εξαφανίστηκε ο 50χρονος και έτσι ακόμα και σε περίπτωση που ο 21χρονος είχε πετάξει το πτώμα στα σκουπίδια, τότε ο κάδος θα είχε αδειάσει από τα συνεργεία του Δήμου.

Πηγή: ethnos.gr

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια