Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑ: Εγκρίθηκε ο μετασχηματισμός του κόμματος

Ομόφωνη η έγκριση της πολιτικής διακήρυξης

Ομόφωνη ήταν από την Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία η έγκριση της πολιτικής διακήρυξης για το μετασχηματισμό του κόμματος.

Το περιεχόμενο της δευτερολογίας του Αλέξη Τσίπρα σύμφωνα με το οποίο ο «ΣΥΡΙΖΑ θα κινδυνεύσει να χάσει την ψυχή του μόνο εφόσον δεν αντιστοιχηθεί με την κοινωνία και δεν επιτύχει τη διαδικασία διεύρυνσής του» εγκρίθηκε με το κλείσιμο των εργασιών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στις ανησυχίες των συντρόφων του και άφησε να εννοηθεί ότι ο μετασχηματισμός είναι μονόδρομος στη νέα φάση του ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώνοντας μάλιστα και τη διενέργεια θεματικών συνεδρίων π.χ. για την παραγωγική ανασυγκρότηση, την Τοπική αυτοδιοίκηση - όπου «είναι ανεπίτρεπτο οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ να μην αντιστοιχούνται τις κοινωνικές δυνάμεις του κόμματος, αλλά και για την νεολαία», σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ειδικά για την νεολαία ανέφερε ότι «ακούμε τις ανησυχίες των συντρόφων μας αλλά συγχρόνως είπε μην ξεχνάμε πως στις ηλικίες 17-34 πρώτος στην κάλπη είναι ο ΣΥΡΙΖΑ». Ανακοίνωσε ότι κάποια στελέχη της νεολαίας θα ενταχθούν στην ΚΕΑ η οποία θα συμπληρωθεί και από άλλα άτομα που θέλουν να συνεισφέρουν.

Τόνισε πως δεν τίθεται θέμα προσχώρησης των συμμάχων αλλά μετασχηματισμού τού ΣΥΡΙΖΑ και επέμεινε ότι σ' αυτόν τον χώρο δεν υπάρχουν ούτε ιδιοκτήτες ούτε ενοικιαστές.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια