Ρόδος: 14χρονη είχε σχέση με 53χρονο καθηγητή της - Την περίμενε μεθυσμένος και τσακώθηκε με τον πατέρα της

Ελλάδα
Ρόδος: 14χρονη είχε σχέση με 53χρονο καθηγητή της - Την περίμενε μεθυσμένος και τσακώθηκε με τον πατέρα της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ερωτική σχέση 14χρονης με τον καθηγητή της κατέληξε… στην αστυνομία

Ερωτική σχέση είχε συνάψει μια 14χρονη μαθήτρια με τον 53χρονο καθηγητή της στη Ρόδο.

Η υπόθεση απασχολεί από το Σάββατο το πρωί το αστυνομικό τμήμα Aρχαγγέλου στη Ρόδο, αφού ο 53χρονος καθηγητής, προφανώς σε κατάσταση μέθης, ανέμενε έξω από το σπίτι της, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, τη 14χρονη μαθήτριά του, υπήκοο Αλβανίας.

Όταν η 14χρονη εμφανίστηκε στην οικία μαζί με τον πατέρα της, ο εκπαιδευτικός φέρεται να την επέπληξε, επειδή ήταν έξω ως αργά και δεν απαντούσε στις κλήσεις του. Ο πατέρας της ανήλικης ζήτησε το λόγο, τα πνεύματα οξύνθηκαν και ακολούθησε καβγάς μεταξύ του γονέα και του εκπαιδευτικού.

Την υπόθεση ανέλαβε το AT Αρχαγγέλου και στο πλαίσιο της προανάκρισης, η ανήλικη ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τον εκπαιδευτικό. Mάλιστα, η μαθήτρια αναφέρθηκε λεπτομερώς στη σχέση αυτή και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη.

Από το AT Aρχαγγέλου σχηματίστηκε δικογραφία, που υποβλήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Pόδου για τα περαιτέρω. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας παρέπεμψε τον εκπαιδευτικό σε δίκη ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου με την αυτόφωρη διαδικασία με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης και πρόκλησης σωματικής βλάβης ενώ παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την πλήρη διερεύνηση των όσων υποστηρίζει η ανήλικη.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News