Ελλάδα

Με επιτυχία η 12η Τελετή Απονομής Responsible Management Excellence Awards By Eben

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 12η Τελετή Απονομής Responsible Management Excellence Awards By Eben στο κτήριο «Κωστής Παλαμάς» ΕΚΠΑ, όπου παρευρέθησαν σημαντικοί Παράγοντες του Επιχειρηματικού Κόσμου, μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας, μέλη του EBEN όπως και Εκπρόσωποι Οργανισμών με ενεργό δράση στον τομέα της Κοινωνικής Υπευθυνότητας και Επιχειρηματικής Ηθικής.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο κ. Αντώνης Γκορτζής, Πρόεδρος του ΕΒΕΝ GR.

Ακολούθησαν ενδιαφέρουσες ομιλίες για την επιχειρηματική ηθική από τον κ. Ευγένιο Γιαρένη (στρατιωτικός Δικαστής, Διδάκτωρας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο), για την Κοινωνική Υπευθυνότητα από τον κ. Γρηγόρη Αντωνιάδη (Πρόεδρος Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος), καθώς και για την εταιρική διακυβέρνηση από την κα Αθηνά Βουνάτσου (Senior Advisor ΣΕΒ εκπρόσωπος ΣΕΒ στην επιτροπή Υλοποίησης Δράσεων του ΕΣΕΔ).

Παρουσιάσθηκε αναλυτικά το RME MODEL - EBEN από τον Δρ. Ν. Τσάκωνα, πρόεδρος ACE καθώς και η Διαδικασία της πιστοποίησης και ο ρόλος της για τις εταιρίες από την κα Τζελίνα Καρελλά, Γενική Γραμματέα ΕΒΕΝ- ACE.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του έργου του Ambassadors Club of EBEN ACE o εκπρόσωπος της HELMEPA κ. Κ. Τριανταφύλλου παρέδωσε recognition certificates προς τις εταιρείες Aathenian Sea Carriers, ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, ΙΝΤΡΑΛΟΤ, ΕΥΔΑΠ (Διεύθυνση ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ) και SEFCO ZEELANDIA που συμμετείχαν στην δράση ACE Καθαρισμός παραλίας Μαραθώνα.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το booklet του ACE με θέμα «Σεβασμός προς το περιβάλλον» που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την DIRECTION BUSINESS NETWORK.

Το booklet περιλαμβάνει στοιχεία για τις δράσεις των 11 εταιρειών που συμμετέχουν καθώς και για το σημαντικό έργο του Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη, της HELMEPA, της Ένωσης Πτυχιούχων Περιβαλλοντολόγων Ελλάδας και του CLUB OF HAMBURG.

Το EBEN απένειμε Recognition Certificates στους παραπάνω Οργανισμούς που παρέλαβαν ο κ. Τριανταφύλλου (Assistant Executive Director HELMEPA), η κα Π. Ξηροταγάρου (Συντονίστρια Δράσεων στο Ίδρυμα Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη) και ο κ. Γ. Ηλιόπουλος (Πρόεδρος Ένωσης Περιβαλλοντολόγων Ελλάδας)

Ακολούθησε η παρουσίαση του φοιτητικού διαγωνισμού θέμα: «Η επιχειρηματική ηθική για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις», που διεξήχθη με υποστηρικτές την ALPHA BANK. Η αξιολόγηση των εργασιών πραγματοποιήθηκε από Ακαδημαϊκή Επιτροπή με επικεφαλής τον κ. Ιωάννη Φίλο, Καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου. Στον διαγωνισμό διακρίθηκε ο κος Κωνσταντίνος Γεωργιακάκης.

Στη συνέχεια η Γεν. Γραμματέας του EBEN GR κ. Τζελίνα Καρελλά ανακοίνωσε τα ονόματα των εταιρειών που έλαβαν την Πιστοποίηση για το 2019 και ακολούθησε η απονομή των βραβείων.

Οι Εταιρείες που πιστοποιήθηκαν ανά επίπεδο (με αλφαβητική σειρά) είναι:

BRONZE AWARDS

 • ELYSIAN LUXURY HOTEL & SPA

SILVER AWARDS

 • ELVICTOR GROUP
 • ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

GOLD AWARDS

 • ATHENIAN SEA CARRIERS LTD
 • ENTERPRISES SHIPPING & TRADING SA
 • E.YΔ.ΑΠ. Α.Ε ( ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ )
 • SEFCO ZEELANDIA S.A
 • TSAKOS GROUP OF COMPANIES

PLATINUM AWARDS

 • ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ PLATINUM ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ
 • VODAFONE PLATINUM ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ VODAFONE «ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΕΙ»

OLYMPIC AWARDS

KYNISKAS OLYMPIC WREΑTH

 • OMΙΛΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΣΕΤΗ (ΟΦΕΤ)

UNI-PHARMA SA , INTERMED SA             

RHETORIC OLYMPIC WREΑTH

 • INTRALOT S.A

 KOTINOS OLYMPIC WREΑTH

 • ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α

Υποστηρικτής της εκδήλωσης ήταν το ΠΑΝΤΕΙΟ Πανεπιστήμιο  και χορηγός επικοινωνίας η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ και η DIRECTION BUSINESS NETWORK.

www.eben.gr

http://ambassadorsclub.gr/

www.eben-net.org

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια