Κωνσταντίνος Πατέρας: «Παρακάλεσα τον Μητσοτάκη να με βάλει διοικητή»

Ελλάδα
Κωνσταντίνος Πατέρας: «Παρακάλεσα τον Μητσοτάκη να με βάλει διοικητή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 80χρονος Διοικητής του Νοσοκομείου Καρδίτσας προκάλεσε σάλο με την τοποθέτησή του

Σάλο προκάλεσε με σάλο με την τοποθέτησή του ως διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας ο Κωνσταντίνος Πατέρας, ο οποίος, τελικά, παραιτήθηκε.

Ο ίδιος σχολίασε πως… παρακάλεσε τον Πρωθυπουργό για τη συγκεκριμένη θέση: «Τον παρακάλεσα αν μπορέσω με τα προσόντα που έχω να πάρω τη θέση αυτή. Αν ήταν άλλοι άνθρωποι που έχουν περισσότερα προσόντα από εμένα, φυσικά θα το χειροκροτούσα».

Ο κ. Πατέρας ισχυρίστηκε αρχικά πως ο Μητσοτάκης δεν διαφώνησε με την πρότασή του και στη συνέχεια πως συμφώνησε. Ακολούθως τόνισε, έγινε προκήρυξη στις 16 Σεπτεμβρίου, «η οποία δεν έθετε ούτε ηλικιακό περιορισμό ούτε και εντοπιότητα» είπε και πρόσθεσε ότι θεώρησε καλό να διεκδικήσει δημοκρατικά τη θέση.

Μάλιστα, ο κ. Πατέρας έκανε λόγο για ηλικιακό ρατσισμό στη ΝΔ «από τις τελευταίες εκλογές και μετά» και για πεπειραμένα παλιά στελέχη με παιδεία και μόρφωση που τέθηκαν εκτός.

Είπε ακόμη ότι δεν έκανε καμία συναλλαγή με τον πρωθυπουργό. «Εγώ θα γύριζα στη ΝΔ, γιατί είχα προσχωρήσει στους ΑΝΕΛ. Είχα πάρει χιλιάδες σταυρούς, είχα μια δύναμη και είχα έναν στρατό δικό μου στα Τρίκαλα. Με καλέσανε κάτω, διότι με ήθελε τότε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως και πραγματοποίησα το ραντεβού. Είπα “θα γυρίσω πίσω, κύριε πρόεδρε, να σας βοηθήσω, αφού  θέλετε τη βοήθειά μου. Αν έχετε την ευγενή καλοσύνη, όταν γίνετε πρωθυπουργός και μπορείτε και θέλετε, δώστε μου μία από αυτές τις θέσεις”» είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News