«Βουτιά» στο κενό επιχείρησε να κάνει μητέρα 3 παιδιών, γιατί την απέλυσαν

Ελλάδα
«Βουτιά» στο κενό επιχείρησε να κάνει μητέρα 3 παιδιών, γιατί την απέλυσαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραλίγο τραγωδία στην Πάτρα, με μητέρα τριών παιδιών, η οποία απελπίστηκε, καθώς ζήτησε άδεια από τον εργοδότη της και εκείνος την απέλυσε

Τέλος στη ζωή της επιχείρησε να βάλει 50χρονη γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών από την Πάτρα. Η 50χρονη μητέρα, προσπάθησε να πέσει στο κενό από την ταράτσα του σπιτιού της μετά την απόλυσή της.

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στην Πάτρα από την παρ’ ολίγον τραγωδία. Μια μάνα που μεγαλώνει μόνη της τα τρία παιδιά της. Πριν από μερικές μέρες, η εταιρία στην οποία εργαζόταν, την απέλυσε γιατί ζήτησε άδεια! Και τότε, εκείνη, αποφάσισε να δώσε τέλος στη ζωή της. Ευτυχώς, οι κόρες της αλλά και συνδικαλιστές που ενημερώθηκαν για την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση, κατάφεραν να την αποτρέψουν σχεδόν την τελευταία στιγμή.

Επί 10 χρόνια, η 50χρονη γυναίκα εργαζόταν σε μεγάλη επιχείρηση της Πάτρας. Δεν έπαιρνε άδειες, δεν έπαιρνε ρεπό. Πρόσφατα, όμως, ένιωσε εξάντληση και αποφάσισε να πάει σε γιατρό. Της δόθηκε επείγουσα 15ημερη αναρρωτική άδεια ώστε να ξεκουραστεί, αφού ο οργανισμός της είχε χτυπήσει «κόκκινο». Δεν μπορούσε να φανταστεί πως το αίτημα για άδεια θα ήταν η αιτία για την απόλυσή της.

Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο σοκαριστικά από την αποκάλυψη πως ο εργοδότης που την απέλυσε γιατί αρρώστησε ήταν παιδικός της φίλος! Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, την 50χρονη γυναίκα έχουν υπό την επίβλεψή τους τα στελέχη του Εργατικού Κέντρου.

Όλα αυτά ενώ υπάρχουν πολλές καταγγελίες πως επιχειρήσεις στην Πάτρα αρνούνται να δώσουν άδεια και ρεπό στους εργαζόμενούς τους, απειλώντας τους μάλιστα με απόλυση!

Το εργατικό κέντρο, σύμφωνα με το patrastimes.gr, καλεί το σύνολο των εργαζόμενων της περιοχής, να τηρεί τα συμφωνηθέντα με τους εργοδότες και να μην επιτρέπει με τεχνάσματα των εργοδοτών να χάνει τα νόμιμα ρεπό και τις άδειές του, ξεκαθαρίζοντας ότι απαγορεύονται οι απολύσεις κατά την διάρκεια των αναρρωτικών αδειών και αμέσως μετά την επιστροφή του προσωπικού στα πόστα του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News