Κατερίνη: Νεκρές μητέρα και κόρη - Σε χαράδρα το αυτοκίνητο της μητέρας της 17χρονης

Ελλάδα
Κατερίνη: Νεκρές μητέρα και κόρη - Σε χαράδρα το αυτοκίνητο της μητέρας της 17χρονης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης μητέρα και κόρης

Σε χαράδρα βάθους 120 μέτρων στην παλαία εθνική οδό Κατερίνης-Ελασσαόνας βρέθηκε το αυτοκίνητο της μητέρας της 17χρονης Μαρίας-Ιωάννας Δεληγγιάνη.

Η τελευταία ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού ανέφερε ότι η 17χρονη και η μητέρα της πιθανόν να επιβαίνουν σε όχημα Ι.Χ χρώματος μπλε, μάρκας Mazda με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΙ 8456.

Ο πατέρας της 17χρονης και σύζυγος της 45χρονης μητέρας της την Παρασκευή είχε κάνει λόγο για ένα περιστατικό που είχε συμβεί πριν οι δύο τους να εξαφανιστούν στις 8 Νοεμβρίου. Όπως είπε γείτονάς τους καβγάδισε άγρια με τη σύζυγο και μητέρα του παιδιού του και εκείνη πήρε το αυτοκίνητο τους και την Μαρία – Ιωάννα, ενώ ήταν εκνευρισμένη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε στις 11:40 το πρωί από μικτό κλιμάκιο πυροσβεστών, ανδρών της ΕΜΑΚ και αστυνομικών που και με τη βοήθεια drones “χτένιζαν” την περιοχή.

Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας, παρ’ όλα αυτά ειδοποιήθηκαν να φτάσουν στο σημείο ιατροδικαστής αλλά και αστυνομικοί των εγκληματολογικών ερευνών.

Οι δύο σοροί βρέθηκαν δίπλα και εξωτερικά από Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο φαίνεται πως είχαν φύγει από το σπίτι τους στην Κατερίνη.

Η εξαφάνιση τους δηλώθηκε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, από τον πατέρα της ανήλικης και σύζυγο της 45χρονης, κι έκτοτε διεξάγονταν έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Πηγή: eleftherostypos.gr, ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News