Ελλάδα

Mega: Πότε βγαίνει στον «αέρα»;

Ελπίζουν ότι θα κερδίσει τους τηλεθεατές το νέο πρόγραμμα

Tον ερχόμενο Ιανουάριο εκτιμάται ότι θα είναι στον «αέρα» το Mega με το πρόγραμμά του να περιλαμβάνει ενημερωτικές εκπομπές, αθλητικές διοργανώσεις και εκπομπές, ξένες ταινίες αλλά και τις ελληνικές σειρές σε επανάληψη από το «θησαυρό» του αρχείου του. Μετά από αρκετές περιπέτειες το σήμα του MEGA θα βρεθεί ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο.

Μαζί του σειρές που αγαπήθηκαν πολύ αλλά και καινούριο πρόγραμμα που η διοίκηση του σταθμού πιστεύει ότι θα κερδίσει τους τηλεθεατές.

Αν και μετά την απόκτηση της έκτης άδειας εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου ήταν προγραμματισμένο να εκπέμψει το ONE, η απόκτηση του σήματος, του αρχείου και της ταινιοθήκης του Mega από τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη άλλαξε τα σχέδια. Το ONE, σύμφωνα με το newsit.gr θα συνεχίσει να εκπέμπει διαδικτυακά.

Ενώ λοιπόν το ONE θα έβγαινε επίσημα αυτές τις μέρες η πρεμιέρα του Mega θα καθυστερήσει λόγω των νομικών διαδικασιών που απαιτούνται μετά τον πλειστηριασμό και προβλέπεται να έχουν ολοκληρωθεί έως το τέλος του χρόνου με αρχές του άλλου.

Το ποιες θα είναι αυτές οι σειρές θα αποφασιστεί αφού εξεταστούν προσεχτικά τα νομικά σκέλη, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου το κανάλι απέκτησε και κάποιες πολύ πετυχημένες ξένες σειρές που δεν έχουν προβληθεί στη χώρα μας.

Έτσι λοιπόν στις αρχές του καινούργιου χρόνου το Mega επιστρέφει στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο και δικαιολογημένα εκτιμάται ότι θα κάνει δυναμικό come back και στους πίνακες τηλεθέασης.

 

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια