Μέγαρα – Η κατάθεση της συζύγου του θύματος

Ελλάδα
Μέγαρα – Η κατάθεση της συζύγου του θύματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι είπε στον δράστη ο σύζυγός της πριν εκείνος τον εκτελέσει

Συγκλονίζει η κατάθεση της συζύγου του θύματος της δολοφονίας στα Μέγαρα για το έγκλημα που έγινε το βράδυ της Πέμπτης, όπου σωφρονιστικός υπάλληλος σκότωσε τον γαμπρό του και τραυμάτισε τη σύζυγό του.

Όπως αναφέρει στην κατάθεσή της για το δολοφονικό συμβάν, «έβγαλε όπλο και με πυροβόλησε στο πόδι. Τρόμαξα και μπήκα μέσα στο σπίτι. Πυροβόλησε τρεις φορές τον σύζυγό μου. Άκουσα τον άντρα μου να του λέει «ηρέμησε! Θα μιλήσουμε και θα τα βρούμε!».

Το βράδυ της Πέμπτης 31 Οκτωβρίου, ο 50χρονος εισέβαλε στο σπίτι του κουνιάδου του και πυροβόλησε τον ίδιο και της σύζυγό του. Ο 48χρονος γιατρός υπέκυψε στα τραύματά του, κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο, ενώ η 43χρονη νοσηλεύεται στο Θριάσιο.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας λαμβάνουν από την Παρασκευή καταθέσεις για να διαλευκάνουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το αιματηρό περιστατικό, ενώ οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σοκάρουν.

«Ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος, τυπικός στη δουλειά του. Δεν μας είχε δείξει ποτέ κάτι που να μας προκαλέσει ανησυχία. Η συμπεριφορά του έδειχνε ότι είναι ένας σοβαρός επαγγελματίας» περιγράφουν συνάδελφοι του δράστη.

Ο δράστης, ο οποίος θεωρούσε το 48χρονο θύμα, υπεύθυνο για τον χωρισμό με την γυναίκα του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη.

Ο κατηγορούμενος για το έγκλημα στα Μέγαρα, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Εδώ και λίγο καιρό είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες για να πάρει διαζύγιο με τη γυναίκα του. Όπως ισχυρίστηκε η σύζυγος στην κατάθεσή της, υπήρχαν απειλές. Συγκεκριμένα, ο άνδρας της έλεγε πως «θα τα πληρώσει όλα ο αδελφός σου».

Πηγή: Έθνος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News