Μάνη: Ιερέας κακοποιούσε σεξουαλικά την 12χρονη κόρη της συντρόφου του

Ελλάδα
Μάνη: Ιερέας κακοποιούσε σεξουαλικά την 12χρονη κόρη της συντρόφου του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ιερέας, που είναι πατέρας 4 παιδιών, προφυλακίστηκε

Στις φυλακές Τρίπολης, ως προσωρινά κρατούμενος, οδηγήθηκε ένας 57χρονος ιερέας, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά την 12χρονη κόρη της συντρόφου του σε χωριό της Ανατολικής Μάνης.

Σύμφωνα με το Έθνος,το σοκαριστικό περιστατικό αποκαλύφθηκε στις αρχές της εβδομάδας και μετά από σχετικό ένταλμα σύλληψης, ο ιερέας συνελήφθη. Ο παπάς είναι πατέρας 4 παιδιών, αλλά πλέον συζούσε με την μητέρα της 12χρονης από την Βουλγαρία.

Αυτό που πάντως αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η 12χρονη, όταν έφτασε στο απροχώρητο από τις βάναυσες πράξεις του 57χρονου ενημέρωσε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και μέσω του συγκεκριμένου φορέα προχώρησε η διερεύνηση της υπόθεσης.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που δημοσιεύει το lakonikos.gr στην τοπική κοινωνία ήταν γνωστό, ότι ο ιερέας είχε περίεργη συμπεριφορά.

«Όλοι το γνώριζαν», παραδέχεται κάτοικος της ευρύτερης περιοχής και συνεχίζει: «Κυκλοφορούσε μεθυσμένος όλη μέρα. Γνωρίζαμε ότι παρενοχλούσε παιδιά και φροντίζαμε να φυλάμε τα δικά μας παιδιά μακριά του», αναφέρει.

Από αστυνομικής πλευράς πάντως αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις, όπως και η εισαγγελική διαταγή για την δημοσιοποίηση των στοιχείων του 57χρονου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News