Τελετή παράδοσης - παραλαβής Αρχηγίας Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής

Ελλάδα
Τελετή παράδοσης - παραλαβής Αρχηγίας Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσία υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής η παράδοση παραλαβή

Με την παρουσία του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή παράδοσης - παραλαβής των καθηκόντων του νέου Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Θεόδωρου Κλιάρη.

Μετά την δοξολογία του χοροστατούντος Μητροπολίτη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ.κ. Δανιήλ, ο απερχόμενος επίτιμος Αρχηγός Λ.Σ - ΕΛ.ΑΚΤ, Ναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.) Σταμάτιος Ράπτης παρέδωσε την Αρχηγία του Λ.Σ - ΕΛ.ΑΚΤ. στο νέο Αρχηγό Λ.Σ - ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. Θεόδωρο Κλιάρη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, η Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κα Καλογήρου Χριστιάνα, Ο Β' Υπαρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύρχος Λ.Σ. Ιωάννης Αργυρίου, ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Πατήρ Δανιήλ Ψωινός ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ, Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, επίτιμοι Αρχηγοί και Υπαρχηγοί του Λιμενικού Σώματος, ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης Π.Ν, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΝ, ο Αντιστράτηγος Βασίλειος Παπαδόπουλος, ως εκπρόσωπος Αρχηγού ΓΕΣ, ο Υποπτέραρχος (Ι) Ιωάννης Γκοντικούλης ως εκπρόσωπος Αρχηγού ΓΕΑ, ο Υποστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ , ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Υποστράτηγος Π.Σ. Αναστάσιος Σωτήρχος, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος.

Επίσης παρέστησαν Δήμαρχοι και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και αντιπροσωπείες των Εφοπλιστικών Ενώσεων και των Ναυτεργατικών Σωματείων. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News