Ελλάδα

Πέτρος Τατσόπουλος: Καλά νέα για τον βουλευτή που πήρε ειξιτήριο

Καλή εξέλιξη στην πορεία της υγείας του πρώην βουλευτή

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Πέτρος Τατσόπουλος  που επέστρεψε σπίτι του. Ο πρώην βουλευτής νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών μετά από ανεύρυσμα με το οποίο διαγνώστηκε. 

Το Ιπποκράτειο με επίσημη ανακοίνωσή του τονίζει: «Σχετικά με την πορεία της υγείας του κ. Πέτρου Τατσόπουλου, που χειρουργήθηκε επειγόντως την 1.10.19 για την αποκατάσταση Οξέος Διαχωρισμού Ανιούσης Αορτής, ενημερώνουμε ότι ασθενής εξήλθε σήμερα, ώρα 14.00,από το Νοσοκομείο σε καλή αιμοδυναμική κατάσταση. Εδόθησαν αγωγή και οδηγίες».

Όπως ανακοίνωσε μέσω facebook ο στενός του φίλος Απόστολος Δοξιάδης:

«Σήμερα το απόγευμα υπέβαλα στον Πέτρο Τατσόπουλο την παραίτησή μου από προσωρινός Εκπρόσωπος Τύπου του, ρόλου που μου ανέθεσε η φιλία μας, η οικογένειά του και η τύχη.
Ο Πέτρος απεδέχθη την παραίτησή μου και με ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες μου. Ως τελευταία μου ενέργεια, με παρακάλεσε να ανακοινώσω ότι θα αναλάβει τα χρέη του Εκπροσώπου Τύπου του εαυτού του από την Πέμπτη, όταν θα επανέλθει στην έδρα του.

O Πέτρος Τατσόπουλος κατέρρευσε προ ημέρων μέσα στο τηλεοπτικό στούντιο του Alpha οπότε και ξεκίνησε η περιπέτειας της υγείας του. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια