default-image

Πέτρος Τατσόπουλος: Βγήκε από το χειρουργείο – Το ιατρικό ανακοινωθέν

Ελλάδα
Πέτρος Τατσόπουλος: Βγήκε από το χειρουργείο – Το ιατρικό ανακοινωθέν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την επέμβαση, νοσηλεύεται στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η 5ώρη  χειρουργική επέμβαση στην οποία και υπεβλήθη ο Πέτρος Τατσόπουλος που διαγνώστηκε με οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής

Ο συγγραφέας και πρώην Βουλευτής, μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Αθήνας με οξύ οπισθοστερνικό άλγος ενώ ένιωσε έντονη αδιαθεσία την ώρα που ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή.

 Γύρω στις 7.30 το απόγευμα εκδόθηκε ιατρικό ανακοινωθέν στο οποίο και αναφέρεται:

«Ανακοινώνεται ότι ο συγγραφέας, και πρώην Βουλευτής, κ. Πέτρος Τατσόπουλος αφίχθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 12.02 στο ΤΕΠ του Ιπποκρατείου Αθήνας με οξύ οπισθοστερνικό άλγος.

Μεταφέρθηκε στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής αμέσως, όπου διαγνώστηκε οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής.

Ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο χειρουργείο καρδιάς επειγόντως (ώρα 12.50), όπου διαπιστώθηκε Οξύς Διαχωρισμός Ανιούσης Αορτής συνοδευόμενος από οξύ επιπωματισμό.

Εγένετο χειρουργική αποκατάσταση της νόσου, η επέμβαση που διήρκεσε 5 ώρες περίπου ολοκληρώθηκε επιτυχώς και ο ασθενής διακομίσθηκε σταθερός στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης στις 18.15.

Μετά την πάροδο του επόμενου 24ώρου θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News