Ελλάδα

Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE 2019

Σταυρούλα Αγγελοπούλου: Στόχος μας οι ίσες ευκαιρίες σε όλους

Σε εξέλιξη βρίσκεται το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE 2019, που απευθύνεται σε πρωτοετείς φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων με οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες.
«Όπως συμβαίνει εδώ και 18 χρόνια, στόχος της COSMOTE είναι να συμβάλλει σε έναν κόσμο καλύτερο, με ίσες ευκαιρίες για όλους. Στέκεται δίπλα στους νέους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, στηρίζοντας τα πρώτα βήματα στην επαγγελματική τους πορεία για να κατακτήσουν μεγαλύτερους στόχους» αναφέρει ενδεικτικά μεταξύ άλλων στον 98.4 η Υποδιευθύντρια Εταιρικής Υπευθυνότητας της COSMOTE Σταυρούλα Αγγελοπούλου.

 Οι δηλώσεις μπορούν να γίνονται μέχρι τις 4 Οκτωβρίου στο www.cosmote-scholarships.gr

Πρόκειται για 36 υποτροφίες που απευθύνονται σε φοιτητές με οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες.
Οι 35 υποτροφίες είναι ύψους 15.000€ η καθεμία για συγκεκριμένες σχολές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, ενώ η υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης» είναι ύψους 20.000€ κι αφορά πρωτοετείς φοιτητές στα τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνικών Σχολών της Ελλάδας, στη μνήμη του διακεκριμένου στελέχους του Ομίλου ΟΤΕ.
Οι υπότροφοι της COSMOTE λαμβάνουν, επίσης, εξοπλισμό (laptop) και ένα πλήρες πακέτο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών (σταθερή & κινητή τηλεφωνία, Internet, COSMOTE TV) για τις καθημερινές τους ανάγκες κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Οι όροι, οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, περιγράφονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα των Υποτροφιών.

 Μέσα από το πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE έχουν δοθεί έως σήμερα, 658 υποτροφίες αξίας άνω των 5,5 εκατ. ευρώ. Περισσότερα σχετικά με τις δράσεις του Ομίλου ΟΤΕ για τη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας, στον Απολογισμό Βιώσιμης Ανάπτυξης Ομίλου ΟΤΕ 2018.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια