«Έβρεξε άνθρωπο»: Η μαρτυρία του δικυκλιστή για τον άντρα που αυτοκτόνησε στη Θεσσαλονίκη

Ελλάδα
«Έβρεξε άνθρωπο»: Η μαρτυρία του δικυκλιστή για τον άντρα που αυτοκτόνησε στη Θεσσαλονίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως περιγράφει ο άντρας την τραγική στιγμή που ένας άνθρωπος του ήρθε στο κεφάλι;

«Βουτιά» στο κενό έκανε ένας άντρας από γέφυρα στη Θεσσαλονίκη βάζοντας τέλος στη ζωή του και λίγο έλειψε να πάρει μαζί του στο θάνατο έναν δικυκλιστή πάνω στον οποίο έπεσε.

Ουσιαστικά ο 40χρονος αυτόχειρας προσγειώθηκε πάνω του.

Ο δικυκλιστής είχε κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη όταν ο άντρας έπεσε πάνω του από την αερογέφυρα, αφήνοντας την τελευταία του πνοή. Ο ίδιος μίλησε λίγα 24ωρα μετά στον Alpha για τη δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε από το πουθενά: «Έβρεξε άνθρωπο. Πήγαινα στη Θεσσαλονίκη από ρεύμα της Χαλκιδικής και ουσιαστικά είδα τον άνθρωπο να πέφτει μπροστά μου, είδα ένα μαύρο πράγμα, από τα ρούχα του, να πέφτει στη μηχανή. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά μήπως και με σημάδεψε. Δεν περνούσαν άλλα αυτοκίνητα».

Ο μοτοσικλετιστής έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και σύρθηκε πολλά μέτρα σ την άσφαλτο: «Με έριξε αριστερά, ουσιαστικά όμως εγώ έπεσα στο ρεύμα μου και η μηχανή κατευθύνθηκε δεξιά. Αντέδρασα πολύ ψύχραιμα. Περίμενα ασθενοφόρο. Μάλιστα ένα μήνα πριν είχα σκεφτεί πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο και είχα κόψει ταχύτητα ενστικτωδώς κάτω από γέφυρα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News