Θύμα βιαστή της Κέρκυρας: Την έσυρε σε δάσος & τη βίασε πέντε φορές

Ελλάδα
Θύμα βιαστή της Κέρκυρας: Την έσυρε σε δάσος & τη βίασε πέντε φορές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αρρωσταίνω που σκέφτομαι πως τον ήξεραν και τον άφηναν ελεύθερο» τονίζει η Βρετανίδα σε συνέντευξή της

Σάλο προκάλεσε στη Μεγάλη Βρετανία η είδηση ότι ο βιαστής της Κέρκυρας Δημήτρης Ασπιώτης από την περιοχή Κάβος του νησιού, αποφυλακίστηκε με τον νόμο Παρασκευόπουλου.

Τα θύματα του ήταν κυρίως Βρετανίδες και μία από αυτές, η Kayleigh Morgan, που εργάζεται ως αεροσυνοδός της British Airways, μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «This Morning» και περιέγραψε τις μαρτυρικές στιγμές που έζησε στα χέρια του.

Η γυναίκα που βιάστηκε από τον Ασπιώτη είχε βρεθεί το καλοκαίρι του 2010 στον Κάβο της Κέρκυρας καθώς είχε μόλις τελειώσει το πανεπιστήμιο και εργαζόταν ως τουριστική αντιπρόσωπος.

Ένα απόγευμα που βρισκόταν στην παραλία, ο Ασπιώτης την πλησίασε από πίσω, την ρώτησε «τι ώρα είναι» κι όταν εκείνη γύρισε να του απαντήσει, την χτύπησε στο κεφάλι. Την έσυρε μέσα στο δάσος και αφού της άρπαξε χρήματα και τηλέφωνο, την έδεσε και την κράτησε αιχμάλωτη επί 14 ώρες κατά τη διάρκεια των οποίων τη βίασε πέντε φορές. Ο βιαστής την απειλούσε με μαχαίρι ότι σε περίπτωση που έφευγε και θα τον κατήγγειλε, θα την σκότωνε.

Η Kayleigh, όμως, τα κατάφερε και ξέφυγε από τον βασανιστή της. Αμέσως κατευθύνθηκε στην αστυνομία και τους είπε όσα βίωσε. Τότε της έδειξαν φωτογραφία του Ασπιώτη και τον αναγνώρισε. «Αρρωσταίνω που σκέφτομαι πως τον ήξεραν και τον άφηναν ελεύθερο», ανέφερε η Βρετανίδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ασπιτώτης εξέτιε ποινή κάθειρξης 52 ετών γιατί το 2010 είχε επιτεθεί σε έξι γυναίκες, τις οποίες είχε παρασύρει υπό την απειλή μαχαιριού σε δάσος όπου τις βίασε.

Αυτή ήταν η δεύτερη καταδίκη του Ασπιώτη, καθώς και το 2007 είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για βιασμούς τριών γυναικών από το 1997 μέχρι το 2005 και με το που αφέθηκε ελεύθερος το 2010 πραγματοποίησε νέες επιθέσεις, σύμφωνα με το iefimerida.gr.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News