Καιρός για βουτιές την Τρίτη - Υποχωρούν οι άνεμοι ανεβαίνει ο υδράργυρος

Κρήτη
Καιρός για βουτιές την Τρίτη - Υποχωρούν οι άνεμοι ανεβαίνει ο υδράργυρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υποχωρούν οι άνεμοι, ενώ ο υδράργυρος θα φτάσει έως και τους 35 βαθμούς Κελσίου

Καλοκαιρινός θα είναι ο καιρός την Τρίτη σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ ο υδράργυρος θα… ανηφορήσει και θα φτάσει σε κάποιες περιοχές έως και τους 35 βαθμούς Κελσίου, με τους ανέμους να εξασθενούν στα 5 έως 6 μποφόρ, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται πολύ καλές καιρικές συνθήκες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 29 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 33 βαθμούς, στην Ήπειρο από 10 έως 31 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 12 έως 35, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 16 έως 29, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 34 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 28 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 15 έως 31 βαθμούς, ενώ στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες δεν θα ξεπεράσουν τους 27 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο ασθενείς και βαθμιαία νότιοι με εντάσεις έως 4 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και πρόσκαιρα τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική θα υπάρχει ηλιοφάνεια, οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη της Αθήνας από 19 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας νότιοι με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς.

Η πρόγνωση για την Κρήτη και όλη την Ελλάδα ΕΔΩ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News