Ιόλη Χατζηλύρα: Αυτός είναι ο ύποπτος για τη δολοφονία της 26χρονης Ελληνοκύπριας

Ελλάδα
Ιόλη Χατζηλύρα: Αυτός είναι ο ύποπτος για τη δολοφονία της 26χρονης Ελληνοκύπριας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βίντεο του υπόπτου δημοσίευσε η αστυνομία

Ένας άνδρας 34 ετών είναι ο βασικότερο ύποπτος αναφορικά με την υπόθεση θανάτου της 26χρονης Ελληνοκύπριας σε πάρκο στην Αυστραλία.

Μετά από εξετάσεις καμερών κλειστού κυκλώματος στην γύρω περιοχή όπου βρέθηκε νεκρή η Ελληνοκύπρια, ο συγκεκριμένος άνδρας διακρίνεται σε διάφορα βίντεο να κινείται ύποπτα στην περιοχή κουβαλώντας μια τσάντα, η οποία πιθανόν να ανήκει στην άτυχη 26χρονη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία του Μπρίσμπεϊν, πρόκειται για τον Μπράντλεϊ Έντουαρτς με ύψος 1.90, λεπτό, με μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια και απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει τον 34χρονο ή έχει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον τόπο διαμονής του να μην τον προσεγγίσει και να καλέσει αμέσως τις Αρχές.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανέφερε ότι οι ανακριτές της υπόθεσης διερευνούν το κατά πόσον η Ιόλη Χατζηλύρα και ο 34χρονος γνωρίζονταν. «Αυτή τη στιγμή δεν κάνουμε κανένα σχόλιο σε σχέση με την αιτία του θανάτου της», συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:

Μυστήριο καλύπτει τις κινήσεις της 26χρονης ζωγράφου, καθώς οι ανακριτές διερευνούν πότε και πώς ακριβώς βρέθηκε στο πάρκο όπου εντοπίστηκε νεκρή και γυμνή, ενώ διέμενε στην άλλη πλευρά της πόλης.

Μέχρι στιγμής, οι έρευνες έχουν αποκαλύψει τις κινήσεις της άτυχης Ελληνοκύπριας μέχρι το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλο κενό σε ότι αφορά τις κινήσεις της μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι όπου και εντοπίστηκε νεκρή στο πάρκο από εργάτες.

Πηγή: in.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News