Ελλάδα

Στέλεχος της ΝΔ σε Ιρανό πρόσφυγα: Θα πας από εκεί που ήρθες πίθηκε

Τι ακριβώς ειπώθηκε και πήρε... φωτιά το twitter

Ιρανός πρόσφυγας δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα από τον Θεόδωρο Γιάνναρο, ο οποίος αποκάλεσε τον Ιρανό, πίθηκο

Το σχόλιο ήρθε ως απάντηση σε «τιτίβισμα» του πρόσφυγα, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Φασίστες, είμαι εντάξει στη νέα μου πατρίδα, θα συνεχίσω τις δράσεις για να αλλάξω την πόλη μου. Η πόλη μας πρέπει να καθαρίσει από τον φασισμό».

Όσον αφορά στην απάντηση του μέλους του τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας ήταν η εξής: «Θα πας εκεί από όπου ήρθες, πίθηκε», ενώ λίγη ώρα αργότερα σε νέο του ποστάρισμα ανέφερε: «Δεν θα έπρεπε το ζώο αυτό που έρχεται ως συριζοκαλεσμένος, μόλις φθάνει βγάζει σέλφι με το iPhone του, μας βρίζει χυδαία & ονομάζει την Ελλάδα... νέα πατρίδα του; Εγώ την πατρίδα μου δεν τη χαραμίζω για αποβράσματα! Κυκλοφορήσετε τη φώτο, να βρεθεί & να τα πει αυτά στην αστυνομία!».

 Στη συνέχεια, μάλλον προσπάθησε να το μαζέψει, αλλά δεν τα κατάφερε: «Αποκάλεσα πίθηκο αυτόν τον τύπο που μας απεκάλεσε φασίστες, προφανώς για να μην πω κάτι που το επίπεδό μου δεν θα το επέτρεπε και οι “αλληλέγγυοι” το έκαναν θέμα! Κατά την άποψή τους, θα μας βρίζουν χυδαία και εμείς απλά θα το καταπίνουμε!».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος έχει πάρει δημοσίως ακραίες θέσεις κι έχει απειλήσει και με κρεμάλες...

ethnos

Σχόλια