Ελλάδα

Αίγιο: Θετικός στο αλκοτέστ ο 28χρονος που σκότωσε γιαγιά κι εγγονό

Είχε καταναλώσει αλκοόλ ο 28χρονος

Θετικός στο αλκοτέστ (πάνω από το επιτρεπτό όριο) βρέθηκε ο 28χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τη γιαγιά και το εγγονάκι της στο Αίγιο στις 25 Αυγούστου.

Ο 28χρονος σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού, που έχει παυθεί από τα καθήκοντά του χτύπησε την 67χρονη γυναίκα και το λίγων μηνών εγγονάκι της στις 25 Αυγούστου κι έφυγε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Έπεσε στη θάλασσα, γιατί σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους αστυνομικούς, δεν προσπαθούσε να ξεφύγει, αλλά να αυτοκτονήσει.

Σε υπόμνημά του μάλιστα, ο εκ των δικηγόρων του, Αλέξης Κούγιας ανέφερε χαρακτηριστικά: «ο εντολέας μας δεν προσπάθησε να διαφύγει, αλλά προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αυτοτιμωρούμενος με ακραίο τρόπο για το συμβάν, το οποίο προκάλεσε. Τον έσωσε η μητέρα του ειδοποιώντας την αστυνομία και μη γνωρίζοντας τι ακριβώς είχε προηγηθεί.

Αμέσως μετά την πράξη αυτή, λόγω του ότι ο εντολέας μας είναι Σημαιοφόρος ΠΝ, επελήφθη η υπηρεσία του, αφού έγινε αντιληπτή η βαριά κατάθλιψη, από την οποία έπασχε. Μέχρι σήμερα νοσηλεύεται στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και λόγω της βαρύτατης καταθλίψεώς του οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν ότι είναι αδύνατον να επιτελέσει τα καθήκοντά του στην ευαίσθητη θέση, στην οποία υπηρετούσε, και διέκοψαν τη θητεία του για έξι μήνες, ώστε είτε νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο είτε παρακολουθούμενος από ιατρούς να αποθεραπευτεί και να επανέλθει, για να ολοκληρώσει τα στρατιωτικά του καθήκοντα».

Πηγή: ethnos.gr

Σχόλια