default-image

Νεκροί σε τροχαίο με μοτοσικλέτα δύο νέοι άντρες στη Θεσσαλονίκη

Ελλάδα
Νεκροί σε τροχαίο με μοτοσικλέτα δύο νέοι άντρες στη Θεσσαλονίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας τραυματίας στο νοσοκομείο από δεύτερο τροχαίο ατύχημα στην περιοχή της Ασπροβάλτας

Δεν έχει τέλος η αιματοχυσία στους δρόμους της Βόρειας Ελλάδας, καθώς λίγες ώρες μετά την τραγωδία στη Χαλκιδική όπου οδηγός παρέσυρε δύο ανθρώπους σκοτώνοντας τον ένα, άλλα δύο τραγικά περιστατικά έρχονται να προστεθούν.

Αργά το βράδυ της Κυριακής δύο νέοι άντρες ηλικίας 26 και 21 ετών άφησαν την τελευταία τους πνοή στην οδό Ολυμπιονίκου Καρυπίδη, στην περιοχή της Πολίχνης Θεσσαλονίκης.

Οι νεαροί επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, όταν ο 21χρονος οδηγός, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο της μηχανής. Το δίκυκλο, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, εξετράπη και προσέκρουσε σε κράσπεδο πεζοδρομίου. Από την πρόσκρουση βρήκε ακαριαίο θάνατο ο 26χρονος συνεπιβάτης.

Ο οδηγός διασωληνώθηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» της Θεσσαλονίκης, ωστόσο υπέκυψε στα τραύματά του.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διερευνά η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Ένας ακόμη νέος άντρας, οδηγός δικύκλου τραυματίστηκε σοβαρά χτες στις 23:00 στην περιοχή της Ασπροβάλτας, όταν η μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της. Ο 26χρονος οδηγός της μηχανής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News