Ελλάδα

Βόλος - Ιδιοκτήτρια λούνα παρκ: «Μου σκότωσαν την κόρη. Είναι δυνατόν να γίνω εγκληματίας;»

Συγκλονισμένη η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ στο Βόλο, μετά την τραγωδία με τη 14χρονη - Αφέθηκε ελεύθερη

Ελεύθερη αφέθηκε η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ στο οποίο έχασε τη ζωή της η 14χρονη Σεραΐνα, μετά την απολογία της.

Η ίδιας, μίλησε στο Star, δηλώνοντας συγκλονισμένη:

«Είμαι μία μάνα που έχει χάσει μια κόρη 32 ετών. Συμπαραστέκομαι με όλη μου την ψυχή, με όλο το ήθος, δίπλα στους ανθρώπους που χάσανε το παιδί τους. Αν τώρα μπροστά σε μια ψυχή που χάθηκε, θα εξετάσουμε φταίει η Π. ή δε φταίει;

Μη σπιλώνουμε την ψυχή του παιδιού. Θα έρθει η ώρα η κατάλληλη, που θα πρέπει είτε θέλουμε είτε δε θέλουμε να αποδείξουμε την ενοχή μας ή την αθώωσή μας. Ας σεβαστούμε το πένθος των ανθρώπων. Το πιστεύω από τα βάθη της ψυχής μου.

Είμαι μάνα, μου σκότωσαν μία κόρη 32 ετών. Οι εγκληματίες είναι έξω... Είναι δυνατόν εγώ να γίνω εγκληματίας; Ποτέ….Βάλτε δέκα χέρια στο Ευαγγέλιο» είπε.

«Βρισκόμουν σε απόσταση 80 μέτρων από το “χαλί”. Δεν είχα οπτική επαφή. Άκουσα τον θόρυβο, πήγα στο σημείο και είδα το κορίτσι. Αμέσως έδωσα εντολή να καλέσουν ασθενοφόρο και την πυροσβεστική.

Ο χειριστής από το Μπαγκλαντές, ηλικίας 27 ετών πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις. Τον έχω 7 χρόνια στη δουλειά, είναι ασφαλισμένος και νόμιμα εργαζόμενος. Είναι πολύπειρος χειριστής όλων των μηχανημάτων.

Το κορίτσι το ήξερα, καθώς συνεργαζόμουν με την πατέρα της σε κάποιες εργασίες μεταφοράς μηχανημάτων από τη Χαλκίδα. Δεν είχε τη δυνατότητα κανένας χειριστής να αυξήσει ταχύτητα, καθώς έχει “κόφτη”», συμπλήρωσε η ίδια.

Οι καταθέσεις

Μέχρι στιγμής 13 άτομα έχουν δώσει καταθέσεις για την τραγωδία: η ιδιοκτήτρια, δυο τεχνικοί των μηχανήματων, ένας εργαζόμενος στα εισιτήρια και 8 αυτόπτες ηλικίας ως 25 ετών.

Πηγή: thecaller.gr

Σχόλια