Τραγωδία στο Βόλο: Ψάχνουν τον χειριστή του παιχνιδιού στο λούνα παρκ

Ελλάδα
Τραγωδία στο Βόλο: Ψάχνουν τον χειριστή του παιχνιδιού στο λούνα παρκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριν από 10 χρόνια μία εννιάχρονη είχε τραυματιστεί σοβαρά στο ίδιο παιχνίδι με παρόμοιο τρόπο

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία προκειμένου να εντοπιστεί ο χειριστής του παιχνιδιού στο οποίο έχασε τη ζωή της η 14χρονη στον Αλμυρό Βόλου.

Την ίδια ώρα, η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ που μετά την τραγωδία συνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερη χωρίς άσκηση κατηγορίας σε βάρος της. Ο εισαγγελέας, σύμφωνα με το protothema.gr, ζήτησε να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση.

Σοκ, όμως, προκαλούν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά τον άδικο και πρόωρο χαμό του έφηβου κοριτσιού. Το 2009 ένα 9χρονο κορίτσι στην Χαλκίδα είχε πέσει στο κενό από το ίδιο παιχνίδι και είχε τραυματιστεί σοβαρά. Η ιδιοκτήτρια τότε είχε καταδικαστεί σε δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή.

«Γλίστρησε κάτω από το κάθισμα, κάτω από την μπάρα. Δεν μπόρεσε να κρατηθεί. Έπεσε από 10 μέτρα ύψος, εκσφενδονίστηκε από το μηχάνημα. Υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και της αφαιρέθηκε η σπλήνα. Το φωνάζαμε ότι είναι δολοφόνοι, δεν υπάρχει έλεγχος, δεν υπάρχει φύλαξη» λέει η μητέρα του κοριτσιού.

Στον χώρο του λούνα παρκ θα γίνει και πραγματογνωμοσύνη με εντολή εισαγγελέα.

Αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν ότι το παιχνίδι πήγαινε πολύ γρήγορα. Ο χειριστής ήταν αλλοδαπός και μετά την τραγωδία, εξαφανίστηκε γι’ αυτό και οι αστυνομικοί τον ψάχνουν παντού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News