Κύπρος: Νεκρή 34χρονη σε σατανιστική τελετή - Συνελήφθη έγκυος γυναίκα

Ελλάδα
Κύπρος: Νεκρή 34χρονη σε σατανιστική τελετή - Συνελήφθη έγκυος γυναίκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ναρκωτικές ουσίες φέρεται να έλαβαν οι συμμετέχοντες στην τελετή

Τρομακτική υπόθεση ταλανίζει την Κύπρο, με μία γυναίκα να βρίσκεται νεκρή στη Λάρνακα συμμετέχοντας σε σατανιστική τελετή.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΥΚΑΝ Στέλιο Σεργίδη, από τις έρευνες της αστυνομίας προέκυψε πως η 34χρονη πήγε στη συγκεκριμένη τελετή όπου θα έκανε χρήση μία παραισθησιογόνας ουσίας την οποία ονομάζουν «τελετή εξαγνισμού ψυχής και σώματος».

Στη νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό της 34χρονης από τη Λετονία, στόχος ήταν να παρθούν τα κατάλληλα δείγματα για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου της.

Στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε μαρτυρία ότι η 34χρονη, ενώ βρισκόταν με άλλα πρόσωπα, σε συγκεκριμένο χώρο στην Αραδίππου, έχασε τις αισθήσεις της. Επίσης, προέκυψε μαρτυρία, ότι στους συμμετέχοντες στη συνάντηση, προσφέρθηκε συγκεκριμένο ρόφημα, το οποίο πιθανόν να περιείχε ναρκωτική ουσία που περιλαμβάνεται στα ελεγχόμενα φάρμακα τάξεως Α.

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη μιας γυναίκας ηλικίας 50 ετών, η οποία εγκυμονεί δίδυμα και τέθηκε υπό κράτηση.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News